Понеделник, 19 Април 2021, 16:22

ВМРО откри предизборната кампания за парламентарни избори 2021

6 Март, 16:13
(2) (4)
Правец - Новини
Прочетена: 1862 20


ВМРО е с номер 1 в интегралната бюлетина!
За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България!
Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание.

ВМРО откри кампанията си на символно за историята ни място – в архитектурния парк „Западна порта на Сердика“. Успех на воеводите пожелаха с изпълненията си танцьорите от ансамбъл „Българе“ и един от Тримата български тенори – Веселин Вачев, който изпълни акапелно „Хубава си, моя горо“.

На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, организационният секретар и водач на листата за Софийска област- Юлиан Ангелов. Представители на гражданската квота, както и ръководството и симпатизанти на ВМРО. Сдружението „За честта на пагона“, „Защита“, РОД, Средна европейска класа и много други организации също застанаха под знамената на ВМРО.

Събрали сме се да открием кампанията на най-българската, най-родолюбивата партия в България – ВМРО – Българско национално движени. Няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия в България, която повиши доходите на българите за 4 години толкова много, заяви организационният секретар Юлиан Ангелов при откриването. Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница, каза още Ангелов. Ние сме хора, които претендираме, че в следващото Народно събрание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на България, защото 30 г. преход и национални предателства са достатъчни. Време е да погледнем българското, да погледнем нашите семейства, да подкрепяме българския бизнес в тези тежки времена, посочи Юлиан Ангелов при откриването на предизборната кампания, като даде думата на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

За разлика от други политически формации, които обещават какво ще правят, ние много ясно сме посочили какво сме свършили. Няма приоритет от големите неща, които сме обещали и сме вкарали в общата управленска програма, което да не сме изпълнили, каза Каракачанов. И заставаме пред българския народ с вдигната глава и с твърдото самочувствие, че това, което сме поели като ангажимент, сме го направили. Обещаваме сега, че в следващите 4 години ще направим средната пенсия 700 лв., и ще го направим, заяви Каракачанов, като припомни, че мнозина се съмняваха, когато войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лв., но това вече е факт.

Обещахме да се борим отново срещу всички онези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, сега ще изпълняват общественополезен труд. Преборихме се и спряхме една разрушителна за българското семейство и съзнание Истанбулска конвенция. Няма да позволим българското семейство, българският народ, българските традиции да бъдат поставени на експериментите на някакви си хора в Брюксел. Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България – било от Турция или от Македония. Няма нещо, което да сме дали дума на българския народ и да не сме го изпълнили, категоричен беше Каракачанов. И неслучайно съдбата ни даде № 1, припомни той за номера на бюлетината.

Говорят ни за някакви нови ценности – ние казваме: За нас номер 1 в нашата идеология и кауза, като организация на 127 г., винаги е била и ще бъде България. Убеден съм, че ще получим доверие.

Пожелавам дързост и активност, ние в нашата дълга история сме минали през войни и въстания, една пандемия не може да ни спре, не могат да ни спрат и парите на онези, които смятат да купуват гласове, нито псевдополитици и онези клеветници, които в своето битие не са направили нищо и неслучайно съдбата ни даде №1, заяви Каракачанов.

Имаме ясна и постижима цел – една силна българска държава, нашите деца и бъдещи поколения заслужават дом и бъдеще тук в България. Да живее България и с №1 напред, призова лидерът на ВМРО.

Зам.-председателят на ВМРО и водач на две листи Искрен Веселинов от своя страна посочи, че тези избори са битка за нормалността. Тези избори трябва да решат дали страната ще остане вярна на националните си интереси или ще поеме по курс, който я отдалечава от нейното историческо минало и е заплаха за социалния мир, заяви Веселинов. Историята, социалният мир, децата ни – това са трите въпроса, които трябва да решим в това национално съревнование, подчерта той. Ние смятаме, че в България редът и законът трябва да са над всичко. Тръгвайки в тази битка, нямаме право на загуба. Победа за България, България над всичко, призова Искрен Веселинов.
Източник: balkanec.bg

Коментари (20)

 • Отговори (4) (8)
  1. добавен от: Анонимен 6 Март, 18:31

  Успех , ВМРО !!!

 • Отговори (11) (4)
  2. добавен от: Анонимен 6 Март, 19:40

  Пожелавам успешна продажба на паспорти и трупане на пачки!

 • Отговори (1) (0)
  3. добавен от: А зне знам 6 Март, 20:51

  Какво значи абревиатурата ВМРО

 • Отговори (4) (7)
  4. добавен от: Анонимен 6 Март, 20:57

  Само ВМРО се борят срещу джендъри и ЛГБТИ и новите либерални прозападни идеологии. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

  • (8) (4)
   1. добавен от: Анонимен 7 Март, 11:58

   Защо се връзвате на тези приказки? Те говорят неща, които искате да чуете! А вие като шарани се хващате на въдицата им! Не ги ли видяхте какво представляват във властта!? Само, когато замирише на избори или на оставка, започват да плашат с джендъри, удрят го на "патриотизъм". Но през останалото време са много добри консуматори на власт!
   А що се отнася до джендърите, това е част от .н. хибридна война. Прочетете малко и се ограмотете! Не пишете глупости!

 • Отговори (1) (0)
  5. добавен от: Ванче Михайлов 6 Март, 20:58

  Какво значи ВМРО

  • (0) (0)
   1. добавен от: Анонимен 6 Март, 21:01

   https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

  • (1) (1)
   2. добавен от: Анонимен 7 Март, 19:38

   Совите не са това, което са!

 • Отговори (6) (10)
  6. добавен от: Анонимен 6 Март, 21:10

  Успех! ВМРО трябва да влезе в парламента, за да не допуснем отново комунисти на власт!

  • (6) (4)
   1. добавен от: Анонимен 7 Март, 12:05

   А те какви са? Техният войвода да не би да не е доносник с картонче? А ? Я прочетете малко за миналото му! Лично, изявено комуненце, сега пребоядисано борче срещу комунистите! Комунисти/антикомунисти - вече изтъркана теза! Не виждате ли, че повечето партии възникват от прегрупиране на едни и същи лица! Търсете достойните хора, доказали се в живота и професията!

 • Отговори (5) (7)
  7. добавен от: Анонимен 6 Март, 22:47

  Успех!

 • Отговори (6) (5)
  8. добавен от: Анонимен 7 Март, 12:40

  Шкембе “войвода” е безполово същество!
  Прилича на охранена застаряваща лелка!
  Македония е отдавна свободна, разпускай те се комунистически агенти! И върнете на държавата имотите на някогашното ВМРО, които шкембето открадна! Наемите от тях също!

 • Отговори (4) (5)
  9. добавен от: Анонимен 7 Март, 12:40

  Днеска Бойчето на къде ще подкарва Жипката, че имам нужда от гащи!?!
  Боксерките разбрах, че са ангажирани за местния партиен секретар!

  • (4) (4)
   1. добавен от: Анонимен 7 Март, 15:27

   За теб са боксерките, олигофрен!

 • Отговори (2) (3)
  10. добавен от: Пенчо 7 Март, 12:45

  Номер 1

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (2)

Има ли нужда от поставянето на допълнителни светофари в града?

Анкета » коментари (2)

Има ли нужда от поставянето на допълнителни светофари в града?

отговори
Да (50)
70% Complete
Не (21)
70% Complete