Четвъртък, 28 Март 2024, 23:39

Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев

21 Февруари 2019, 10:41
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3305 3


Внезапно почина бизнесменът Пламен Минчев, създател на марката на соковете БББ, научи Dir.bg. Бизнесменът е бил в курорта "Боровец". Трагедията се е случила докато карал ски. По всяка вероятност Минчев е получил инсулт.

Предприемачът навлезе в частния бизнес като вносител, след което спечели доверието на гиганта "ТетраПак" и започна собствено производство на сокове в София и производство на прясно мляко в Ботевград. В годините водеше съдебни дела за марката. Той бе абсолютен антипод на старата българска поговорка, че "две дини под една мишница трудно се носят". В един период от време той заемаше постовете президент на "BBB груп", директор на "Лайнс" ООД и председател на бизнесклуб "Възраждане", бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен риболов.

Колекционираше риби и корали. В последните 3-4 години той като, че ли не се появяваше в медиите. Всъщност, Минчев след като завършва Софийския университет през 1982 г., е започнал да работи в БНТ - в предаването Всяка неделя. Самият той преди време в едно интервю казва: "Винаги съм обичал журналистиката, но в един момент реших да погледна какво имам в джобовете си". Допълва обаче, че журналистите имат изключително важна роля в обществото и стига до стъпалото на един от най-богатите хора в България.


Източник: news.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Петър Райков 21 Февруари, 12:17

    Почивайте в мир г-н Минчев. Вие бяхте за Ботевград това, което всички други предприемачи не бяха и сега, и в онези трудни години. Поклон !

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (1) (1)
    3. добавен от: Анонимен 22 Февруари, 18:58

    Голям пример за предприемач! Да вземаш кредити и да ги харчиш за курви е голям пример.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete