Четвъртък, 18 Април 2024, 20:18

Воден ад и в Своге

31 Юли 2014, 20:07
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 11891 2


Бурята днес не подмина и Своге. Следобяд силен вятър и гръмотевици бяха придружавани от пороен дъжд. Толкова пълноводна река Лесковска не сме я виждали от години, коментираха свогенци. Очаква се реката да залее и моста при ВЕЦ Прокопаник. Постройките на мястото на бившия полигон са застрашени, а част от колите и камионите там са отнесени от водната стихия към р. Искър. Затруднено е и движението около Нови Искър. Днес беше обявен червен код в Сърбия по границата с България. Информацията е получена от Европейската система Meteoalarm, съобщиха от пресцентъра на МОСВ.

Синоптиците предупредиха, че за Западна България е в сила жълт код за поройни дъждове и гръмотевични бури. Над Западна България ще се развива значителна купесто-дъждовна облачност, ще има валежи от дъжд, на места интензивни и придружени с гръмотевични бури. Възможни са градушки. В източната половина от страната времето ще е предимно слънчево и горещо. Максималните температури ще са от 24°-26° в Западна България до 30°-33° в Източна.

Според прогнозите в Своге утре също ще преобладава дъждовно време с гръмотевици. Температурите ще бъдат между 15 и 23 градуса.


Източник: видео Боян Пищиков

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: kemsi.n 1 Август, 14:50

    Гледах с ужас този ад,но с/у природата сме безсилни,трябва да загърбим злобата,лъжата,ненавистта,да си подадем ръце,за да успеем с/у трудностите!!!

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 3 Август, 20:41

    :?:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete