Петък, 19 Април 2024, 01:13

Втора победа за ФК "Ракитин" (Трудовец) в контролите, записа успех над ФК "Ком 98" (Годеч)

30 Август 2020, 14:35
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1462 2


Втора победа в приятелските срещи преди началото на сезона записа отборът на ФК "Ракитин" (Трудовец). Успехът дойде в контрола срещу ФК "Ком 98" (Годеч), играна в Годеч на 29 август и спечелена от трудовчани с 3:2. Както подсказва и резултата, двубоят бе доста оспорван и от своя страна предложи интересен и резултатен футбол. Домакините първи успяха да вземат аванс в срещата. Това се случи след добре изпълнено статично положение, което донесе преднина на годечани. До края на полувремето футболистите на "Ракитин" съумяха да реагират навременно. Християн Джуранов възстанови равенството след хубав удар от границата на наказателното поле и така двете страни се разделиха на почивката при равенство 1:1. 

След като двата тима се завърнаха на терена, надлъгването продължи с пълна пара. В началото на второто полувреме отборът на "Ком 98" (Годеч) получи и дузпа в своя полза, която обаче не успя да реализира, тъй като кълбото срещна гредата. Въпреки това малко по-късно домакините се добраха до своето и отново поведоха в резултата - 2:1. Отговорът на "Ракитин" (Трудовец) не закъсня. Резултатът отново бе изравнен, като този път хубав гол с глава след ъглов удар реализира Здравко Милев - 2:2. Именно с неговото попадение бе даден и старта на пълния обрат за трудовчани. В хода на двубоя гостите получиха и дузпа в своя полза, която пропуснаха. При последвалата добавка обаче Борис Георгиев бе на точното място и без напрежение довкара топката, с което донесе успеха на своя тим. 

Следващата контрола за отбора на ФК "Ракитин" (Трудовец) ще се състои на 05 септември (събота) от 17:30 ч.. в Трудовец. Негов съперник ще е тима на ФК "Скравена", като тогава официално ще бъде представен и отбора за новия сезон 2020/21.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК ”Ракитин" (Трудовец)

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Август, 12:54

    Пуснете коментари за ЧЕЗ. Има да им казвам нещо за родител от женски пол.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 31 Август, 13:26

      КЖИ ас сам ЧЕС

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete