Неделя, 23 Февруари 2020, 10:32

Юлиан Ангелов пое парламентарната комисия за борба с контрабандата

16 Януари, 18:08
(4) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 714 3


Народното събрание избра Юлиан Ангелов за председател на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата. 

Депутатът, който в последните години живее в с. Драговищица, община Костинброд, смени на този пост Емил Димитров-Ревизоро, който оглави Министерството на околната среда и водите. 

Юлиан Ангелов по образование е икономист, семеен с две деца. Втори мандат народен представител, както и организационен секретар на ВМРО. Отстоява правата на българите зад граница, идеите за съхранение на българщината, защита на българското семейство и децата. Законодателната му дейност се изразява в подготвяне на законопроекти в различни области - българския език, закона за собствеността, защита правата и интересите на възрастните хора, защита при свръхзадълженост на физически лица, защита на потребителите, семейните помощи за деца , социалното подпомагане и др.

Ангелов, който винаги е бил в близък контакт с хората, заявява своята позиция за открита и прозрачна работа на комисията, като е готов да приема сигнали от граждани, които имат данни за злоупотреба.Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (6)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (6)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (411)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (40)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (33)
70% Complete
Мир по Земята (72)
70% Complete