Четвъртък, 25 Април 2024, 17:21

Юлиан Ангелов пое парламентарната комисия за борба с контрабандата

16 Януари 2020, 18:08
(4) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1281 3


Народното събрание избра Юлиан Ангелов за председател на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата. 

Депутатът, който в последните години живее в с. Драговищица, община Костинброд, смени на този пост Емил Димитров-Ревизоро, който оглави Министерството на околната среда и водите. 

Юлиан Ангелов по образование е икономист, семеен с две деца. Втори мандат народен представител, както и организационен секретар на ВМРО. Отстоява правата на българите зад граница, идеите за съхранение на българщината, защита на българското семейство и децата. Законодателната му дейност се изразява в подготвяне на законопроекти в различни области - българския език, закона за собствеността, защита правата и интересите на възрастните хора, защита при свръхзадълженост на физически лица, защита на потребителите, семейните помощи за деца , социалното подпомагане и др.

Ангелов, който винаги е бил в близък контакт с хората, заявява своята позиция за открита и прозрачна работа на комисията, като е готов да приема сигнали от граждани, които имат данни за злоупотреба.



Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete