Четвъртък, 23 Януари 2020, 16:26

Юноши-баскетболисти от Ботевград посетиха МВБУ в София

7 Ноември 2018, 09:46
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 636 0


На 05.11.2018 г. баскетболисти 16-18 годишни, участници в целевата група по проект № CB007. 1. 21. 066 „Инвестираме в спорта за кариерно развитие на млади хора - двигатели за интелигентен растеж и сближаване на общините Ботевград и Лесковац“, посетиха Международното Висше Бизнес Училище в София.

Срещата се проведе в рамките на схемата за придобиване на предприемачески умения и нагласи от 120 деца
/ по 60 от страна на България и Сърбия/. Домакин на срещата беше Ректорът на МВБУ професор Пенчев. В една от модерните зали професорът представи пред младите хора историята и развитието на учебното заведение. Той поясни, че обучението се осъществява в степени „Бакалавър“, „Магистър“, „Доктор“ в професионалните направления: администрация и управление, икономика, туризъм. Висшето училище е акредитирано от Националната агенция за оценяване и акредитация на България, отговаря на съвременните изисквания за качество, носител е на почетен знак DS Label на ЕАСЕА към Европейската комисия. МВБУ членува и си сътрудничи с утвърдили се национални, европейски и световни организации, университети, асоциации, конфедерации. Условията предоставят възможности за обучение, интелектуално развитие и професионално израстване. По време на обхода на залите и територията на учебната сграда, младежите задаваха въпроси към проф. Пенчев и , в непринуден разговор заинтересованите получаваха необходимата и полезна информация. Всеки гост на МВБУ получи каталог.

Срещата се прие от бъдещите баскетболисти като още една възможност за личностно развитие в актуални за съвремието сфери.

Екипът на проекта благодари на Ректора на ВУЗ за сърдечния прием и на административния директор Димитър Димитров, посредник и организатор на срещата.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (1)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (160)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (15)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (13)
70% Complete
Мир по Земята (29)
70% Complete