Събота, 20 Април 2024, 03:55

Юноши старша възраст: Чавдар Етрополе-ДИТ Спорт София 4:1

15 Април 2018, 21:07
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1811 0


Продължава успешното представяне на Чавдар Етрополе при юношите старша възраст "Зона", р. 1999-2000 г., които постигнаха поредната си победа в днешната среща, срещу тима на ДИТ Спорт София. Мачът е от 29-ия кръг на първенството в тази група и се игра от 16.00ч. на изкуственото игрище на ст. "Чавдар". Момчетата на Чавдар имаха доминиращ превес през всичките 90 минути и много възможности за по-изразителен резултат, но в някои от атаките не им достигна сила и точност на завършващия удар.


Първото попадение за домакините дойде в 6-ата мин. на първото полувреме, когато с хубава атака и спокойно владеене на топката, капитанът на Чавдар Калоян Тодоров за пореден път записа името си като голмайстор. Гостите от столицата опитаха да контраатакуват, но не показаха особени възможности за успех и заплаха за вратата пазена от Милен Георгиев. В 20-ата мин. се стигна и до втори гол в актива на етрополската формация, дело на Цветомир Янков, който е един от голмайсторите на тима.


След почивката ситуацията на терена не се промени съществено и в 51-ата мин. резултата стана класически 3:0 за Чавдар, а автор на гола стана Станислав Иванов. В желанието си да постигнат нещо повече от загуба, футболист на ДИТ извърши нарушение, при което от игра излезе Цветомир Добрев/ от Чавдар/, който получи по-сериозна контузия. В тази ситуация имаше претенции от страна на треньорския екип на домакините за отсъждане на дузпа, но такава не бе дадена от главния съдия. В 61-ата мин. преднината на етрополци стана 4:0 и това внесе известно отпускане в темпото на игра. В последните секунди на даденото двеминутно продължение се стигна до неочакван гол за гостите, които използваха отпускането на домакините и успяха да стигнат до реализирането му.


Отборът на Чавдар Етрополе заема 3-то място във временното класиране, а следваща им среща е на 22 април, като гости на Оборище Панагюрище.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete