Четвъртък, 25 Април 2024, 23:37

Юношите (Старша възраст) на "Балкан 1929" продължават със силното си представяне

14 Октомври 2018, 20:24
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1690 0


Юношеската формация на "Балкан 1929" (Старша възраст) подчнини поредния си опонент в своята група. "Зелените" се наложиха с убедителното 6:1 при гостуването си на  ФК "Конкордия" в София в мач от 5 кръг на пъвенството за Юноши Старша възраст - София област. По този начин възпитаниците на Николай Христофоров, Здравко Атанасов и Мариян Маринов продължават серията си от 5 мача без загуба, като по всичко изглежда ще водят ожесточена битка с връстниците си от "Ком 98" (Годеч) за първото място в групата. 

Футболистите на "Балкан 1929" имаха пълно превъзходство в мача. Още през първото полувреме "зелените" създадоха хубави положения пред вратата на домакините. Йордан Дамянов можеше да се разпише, след като изпълни пряк свободен удар, но топката срещна напречната греда. Все пак по-добрата игра на балканци им донесе заслужена преднина. Роберто Петров се отличи с фамозен гол, след като произведе мощен удар от въздуха и разстреля стража на ФК "Конкордия". 

След почивката отборът на "Балкан 1929" продължи да налага своята идеология на терена. След разбъркване в наказателното поле на домакините и автогол, балканци вече водеха с 2:0 в резултата. Малко след това интригата тотално се изпари, а головете започнаха да падат един след друг. Илиян Бончовски вкара след прецизен удар извън наказателното поле за 3:0, а Роберто Петров подпечата доброто си представяне с още един гол за 4:0. Името си сред голмайсторите записаха също така и Ивайло Начев и Александър Маринов. След като срещата буквално се доиграваше, домакините от ФК "Конкордия" все пак стигнаха до почетен гол, възползвайки се от отпускането в лагера на балканци. Така двубоят завърши при резултат 1:6.

 След изиграването на всички срещи от 5 кръг, тимът на "Балкан 1929" продължава да отстъпва първото място на "Ком 98" (Годеч) поради по-лошата си голова разлика и съответно заема 2-ата позиция в таблицата. Следващият кръг ботевградчани приемат ОФК "Ботев 1937" (Ихтиман) в мач от 6 кръг на първенството. Двубоят ще се играе на 21 октомври (неделя) от 16:00ч. на градски стадион "Христо Ботев" 



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete