Вторник, 11 Август 2020, 03:51

За втора поредна година Община Ботевград стартира благотворителната кампания „Сподели Коледа“

2 Декември 2019, 12:08
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1052 0


Благотворителна кампания „Сподели Коледа” започва от днес – 2-ри декември. Тя ще се проведе за втора поредна година по инициатива на Общинска администрация – Ботевград. Целевата група, към която е насочена кампанията, са самотно живеещи и крайно нуждаещи се жители на Община Ботевград.

На партерния етаж в сградата на Общинска администрация ще бъде поставена кутия за дарения, в която служителите на общината и гражданите, които желаят, могат според възможностите си да се включат.

Благодарение на кампанията за коледно-новогодишните празници ще бъдат подпомогнати крайно нуждаещи се жители, които, по една или друга причина, не могат да бъдат обхванати от предоставяните от общината социални услуги.

По традиция събраните средства ще бъдат разходвани за закупуване на коледни пакети с хранителни продукти, които ще бъдат дарени на крайно нуждаещите се наши съграждани, за да могат и те да посрещат спокойни и щастливи предстоящите празници.

Комисия ще има задачата да подбере хората, които да бъдат подпомогнати. Кметовете на населените места също ще се включат в подбора на лицата.

Кутията за дарения ще бъде поставена на партерния етаж на общината на 2-ри декември /понеделник/, а събирането на средства ще продължи до 18 декември /сряда/.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (152)
70% Complete
Не съм съгласен (57)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (55)
70% Complete