Четвъртък, 25 Април 2024, 07:00

Загуба за Чавдар в последния мач от първенството в Югозападната Трета лига

2 Юни 2019, 09:20
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1171 3


Сравнително добро първо полувреме, гол за гостите и доста грозни и излишни груби пререкания с показване на два червени картона, това са основните акценти от последната среща на Чавдар Етрополе за състезателната 2018/2019г. Мачът между етрополци и тима на ОФК "Беласица" гр. Петрич се игра вчера /1 юни/ от 17.00ч. на Централния стадион на сп.комплекс "Чавдар".
В двубой без особен залог и двата състава се хвърлиха в някаква надпревара за надмощие, което беше повече от излишно, а тази енергия щеше да е по-резултатна ако беше с цел добър завършек на тазгодишното им участие в групата, като желанието да покажат нещо стойностно не се получаваше много. Първото полувреме поднесе сравнително добри положения и изяви на футболистите и нормално развитие на играта, което подхожда на отбори с традиции във футболната игра. При изпълнението на един непряк свободен удар за гостите от Петрич в 23-ата мин., топката рикошира у играч и въпреки, че Христо Матев улови посоката на удара, тя влезе във вратата на етрополската формация и даде преднина на противника. Последваха ответни атаки, но до края на първата част не настъпи промяна в резултата.
След почивката ситуацията на терена се изостри, нивото на игра се вдигна, но това не бе в полза на футбола, а доведе до чести нарушения, безкрайно излишна демонстрация на грозно поведение на футболистите. Домакините бяха по-активния тим, който търси изравняване и на моменти имаха доста чисти положения, които така и не бяха реализиране достатъчно точно, за да променят головото положение в мача. В 68-ата мин. за доста грубо нарушение срещу Йордан Йончев, бе отсъден червен картон за играч на ОФК "Беласица", което разбира се доведе до бурни реакции, треньорски нерви и крайно ненужни грубости на терена. С приближаване на края, домакините видимо бързаха, но гостите бяха на различно мнение и при едно нарушение срещу техен играч се разигра другата ситуация с червен картон този път за капитана на Чавдар, Николай Иванов, който афектиран от забавянето на играта си позволи да се намеси неприемливо дърпайки противников играч да стане от терена. Главният съдия отправи забележка, но изглежда е последвала груба реплика и това доведе до червен картон. В крайна сметка срещата завърши 0:1 и това бе всичко за тази футболна година в Югозападната Трета лига, където Чавдар Етрополе се нареди на 12-то място с 40т., а лидер стана тима на Хебър 1918/ гр. Пазарджик /, втори е тима на Оборище /Панагюрище/ и трети са Вихрен /Сандански/.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 5 Юли, 18:07

    несериозен мач Етро поле може да бие всеки отбор от тази група

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete