Четвъртък, 25 Април 2024, 08:28

Зам. директорът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий” Емилия Бетова с обръщение към зрелостниците

14 Май 2020, 19:30
(0) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1093 0


Заместник директорът на СУ „Св. Св. Кирил и Методий” – град Сливница Емилия Христова Бетова направи обръщение към завършващите 12 клас ученици. Ето текста на обръщението:

„Скъпи зрелостници, днес трябваше да е Вашият последен ден в училище. Днес, трябваше да си вземете довиждане със своите учители. Но сме в извънредна ситуация, в която това не може да случи. Ще се опитаме да направим подобаващо изпращане на Вас випуск 2020 на 15 септември с откриване на новата учебна година. Сега ще ви пожелая да следвате мечтите си и да станете граждани на света, но преди всичко да останете българи, защото „В родината са миналото и бъдещето… В чуждия край е само настоящето…“/Дубравка Угрешич/.
Пожелавам Ви да бъдете умни и дръзки, да виждате доброто и красотата. Светът може да бъде цветен, различен, усмихнат и заради вашето присъствие в него.
Ценете това, което притежавате – младост, сила, свобода! Отстоявайте с воля и с дух себе си и своето щастие! От сърце ви желая здраве и успехи във всичко, което ви предстои!”


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete