Събота, 20 Април 2024, 02:19

Започва ремонт на пътя Мусачево - хан Богров

5 Август 2020, 18:13
(0) (1)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 2626 5



Дългоочакваният ремонт на път III 6002 хан Богров - с.Мусачево ЗАПОЧВА.
Стартът на първи етап от хан Богров до регулационните граници на село Мусачево с обща дължина 4 км започва на 11.08.2020г./вторник/, като дейностите ще продължат до 31.10.2020г.
Ремонтът включа разваляне на съществуващата настилка, възстановяване на пътното тяло и полагане на асфалто-бетонова настилка, отговаряща на натоварения тежък трафик в района, почистване на водостоци, отводняване и др. По-време на ремонта ще бъде създадена временна организация на движението по пътя.

Още в началато на своя мандат през 2017г. народният представител Васил Цветков зададе парламентарен въпрос към Министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков, който пое ангажимент за този ремонт. Като наследник на министерския пост Министър Петя Аврамова продължи започнатите процедури и съвместно с председателят на АПИ - Георги Терзийски и Иван Досев- член на управителния съвет на АПИ спомогнаха да започне ремонта. Цветков благодари и на Румен Сичански - директор на ОПУ София и Мариета Братанова – Началник на Районна пътна служба - Елин Пелин за добрата ни съвместна дейност.

В своят фейсбук профил Васил Цветков заяви: "С удовлетворение мога да кажа, че започва изпълнението на най-важното предизборно обещание към жителите на община Елин Пелин и родното ми село Мусачево. Остава още работа, за да може то да се осъществи до край, но с подкрепата на Правителството и Министър-председателя Бойко Борисов съм сигурен, че ще успеем да ремонтираме пътя в цялост до гр.Елин Пелин."



Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (4) (4)
    1. добавен от: Анонимен 6 Август, 12:21

    Другите вършат работата на кмето

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Борислав Ананиев 6 Август, 17:01

    Браво Васка

  • Отговори (5) (3)
    3. добавен от: Що сега 6 Август, 18:26

    Абе смотан сега ли се сети.Утре си тръгвате .Що дрема 3 години и половина.А знам защо ЩОТО СИ СМОТАН.

    • (2) (0)
      1. добавен от: До смотан 11 Август, 21:51

      Абе смотан, сега ли се сети да хейтиш, за разлика от теб, той върши нещо и не е за първи път. Поинтересувай се малко

  • Отговори (3) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Август, 16:32

    С огромно неудовлетворение чета самодоволния пост на г-н Цветков, който още преди да е запълнена и една от ямите по въпросния път III 6002, се опитва да вмени на нас, потърпевшите, всекидневно рискуващите живота си, скачайки от дупка в дупка, ЧЕ трябва вече да сме изключително благодарни на кого ли не, та и на него. Ние, които многократно, за посочения период, сме платили този бленуван ремонт, следва не да благодарим, а да попитаме, от кого да потърсим обезщетение за нанесените ни материални и не материални щети от видимото бездействие на споменатите лица в хвалебствения пост.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete