Събота, 20 Април 2024, 05:59

Започва санирането на ДГ "Здравец" в с.Трудовец

5 Юли 2019, 10:34
(2) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2057 0


Само една фирма кандидатства за изпълнение на проект за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в ДГ "Здравец" в с.Трудовец.

Фирма „Ц и С Груп“ е единствената, която е кандидатствала за изпълнението на обществена поръчка за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на ДГ “Здравец“ в село Трудовец, както и благоустрояване на дворното пространство към детската градина.

Проекта се финансира от община Ботевград и е на стойност 63 750 лева.
Фирмата изпълнител ще трябва да извърши следните дейности: доставка и монтаж на топлоизолационна система по фасадни стени и цокъл, грундиране, силикатна мазилка по стени, мозаечна мазилка по цокъл и съпътстващите ги строително- монтажни работи, както и изграждане на мълниезащита и заземителна инсталация.

Припомняме, че от 1-ви юни тази година стартираха и ремонтните дейности във вътрешните помещения на детското заведение, за да бъдат изцяло подновени електро, ВиК и ОВ инсталациите. На ремонт подлежат всички вътрешни и санитарни помещения. Изпълнител на поръчката е фирма „Ка Ва строй“ ЕООД. Проектът е финансиран от общинския бюджет и е на стойност 322 993 лева с ДДС.

Община Ботевград отпусна 200 000 лева за доставка и монтаж на нови легла и гардероби за всички детски заведения на територията на общината. ДГ“Здравец“ също ще получи ново оборудване.

През изминалата есен бе подменена дограмата на детската градина и бе направен основен ремонт на покрива, довършителните дейности по който ще се извършват при санирането на сградата.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete