Четвъртък, 21 Ноември 2019, 05:36

Затвориха още километър от път І-8 заради строежа на АМ Европа

5 Ноември, 18:20
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 2150 1


Днес /5 ноември/ след 15:00 часа бе спряно движението по още един километър от път І-8 Калотина – София заради изграждането на АМ „Европа”. С това се увеличи периметъра на строителството. Затворения участък е от км 14+600 до км 15+600, където до сега имаше отбивка и трафикът се отклоняваше по стария павиран път. Новата отбивка където автомобили и тирове се пренасочват по стария път е при бензиностанция „Петрол” в Драгоман. От там трафикът минава покрай градския парк и стадион и продължава както и до сега по стария общински път до моста на Алдомировско блато.

Веднага след затварянето на участъка започнаха да се образуват колони, тъй като по обходния маршрут има леко стеснен участък и издадени части от бордюри, които затрудняват движението.

Първоначално отбивката която бе сигнализирана с пътни знаци бе при входа на Драгоман до градския стадион, но след като няколко ТИР-а започнаха да закачат в пътните знаци и да не могат да се разминават, отбивката бе преместена.

Заради затворения участък остават изолирани бензиностанция и спедиторско бюро, което обработва митнически документи, което също създава хаос за шофьорите на ТИР-ове.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АМ Европа

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (6)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

Анкета » коментари (6)

Къде ще празнувате Новогодишните празници

отговори
В България (251)
70% Complete
В чужбина (46)
70% Complete
Няма да празнувам (112)
70% Complete