Понеделник, 21 Май 2018, 10:00

Завърши коледния базар в Елин Пелин

5 Декември 2017, 18:28
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 316 0

На 01.12.2017 г. в град Елин Пелин беше поставено началото на декемврийските празници с коледен базар „Приказна нощ“ и празничен концерт, организирани от Сдружение „Шопкиня“ и Община Елин Пелин. Три дни жителите на общината имаха възможността да се забавляват, да хапнат нещо вкусно и да си купят ръчно изработени коледни сувенири. Децата от ПДО „Стефан Стефанов“ с диригент Вилимир Кирилов откриха празничния концерт, а кметът Ивайло Симеонов, г-н Николай Плещов – председател на ОбС-Елин Пелин и г-жа Катя Грозданова - председател на сдружение „Шопкиня” отправиха приветствие към гражданите.
Празненството продължи с изпълнение на децата от ДВГ „Камбанки“ с ръководители Бинка Георгиева и Сашка Спасова, а голямата изненада на тържеството поднесоха дядо Коледа и Снежанка. На фона на песента „Коледна магия“ в изпълнението на Соня Станчева, бяха запалени светлините на Коледното дърво.
Тридневните празненства преминаха с много веселие благодарение и на прекрасните изпълнения на група „Кадифе” с ръководител Кирил Гунчев, Шопски ансамбъл, любителските танцови клубове – „Капаклия“, „Полянци“, „Чанове“, „Макамлии“, „Новоханци“, мажоретен състав „Светла“ и Даниел Петров.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (11)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (11)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (86)
70% Complete
Не подкрепям идеята (84)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (159)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (149)
70% Complete
Нямам мнение (11)
70% Complete