Вторник, 16 Април 2024, 12:41

Завърши коледния базар в Елин Пелин

5 Декември 2017, 18:28
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1284 0


На 01.12.2017 г. в град Елин Пелин беше поставено началото на декемврийските празници с коледен базар „Приказна нощ“ и празничен концерт, организирани от Сдружение „Шопкиня“ и Община Елин Пелин. Три дни жителите на общината имаха възможността да се забавляват, да хапнат нещо вкусно и да си купят ръчно изработени коледни сувенири. Децата от ПДО „Стефан Стефанов“ с диригент Вилимир Кирилов откриха празничния концерт, а кметът Ивайло Симеонов, г-н Николай Плещов – председател на ОбС-Елин Пелин и г-жа Катя Грозданова - председател на сдружение „Шопкиня” отправиха приветствие към гражданите.
Празненството продължи с изпълнение на децата от ДВГ „Камбанки“ с ръководители Бинка Георгиева и Сашка Спасова, а голямата изненада на тържеството поднесоха дядо Коледа и Снежанка. На фона на песента „Коледна магия“ в изпълнението на Соня Станчева, бяха запалени светлините на Коледното дърво.
Тридневните празненства преминаха с много веселие благодарение и на прекрасните изпълнения на група „Кадифе” с ръководител Кирил Гунчев, Шопски ансамбъл, любителските танцови клубове – „Капаклия“, „Полянци“, „Чанове“, „Макамлии“, „Новоханци“, мажоретен състав „Светла“ и Даниел Петров.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete