Вторник, 23 Април 2024, 13:05

Завърши рок фестивалът ПОБИТ КАМЪК 2017

10 Юли 2017, 13:15
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1513 0


С много рок и рев на мотори завърши седмото издание на благотворителния фестивал „ПОБИТ КАМЪК 2017“, организиран от мотоклуб „Калашниците“. Тази година акцията събираше пари за лечението на 3 – годишния Мирослав, страдащ от детска церебрална парализа, който се нуждае от лечение в чужбина. За седемте години в които се провежда фестивала са подпомогнати седем деца и над 10 пострадали и болни възрастни хора.
Във фестивала взеха участие девет разтърсващи рок банди. Още в петък мероприятието беше открито от пловдивската банда STEELERS, а вечерта завърши с концерт на група ЕПИЗОД. Те изпълниха най-известните си парчета с текстове по творбите на Иван Вазов и Христо Ботев. В събота събитията от фестивала започнаха мото поход до гр. Елин Пелин за отдаване на почит на писателя Елин Пелин. PACE RIDE пък откриха музикалната сцена която завърши с изпълнения на великаните от АХАТ. Концертът им на 8 юли положи началото на предстоящо турне на бандата в цялата страна.
Организаторите от мотоклуб „Калашниците“ бяха подготвили много изненади, игри и томболи с награди, пищна заря и светлинни ефекти пък белязаха края на събитието в неделя вечер. По време на рок уикенда бяха изпити много литри бира, придружавани от съблазнителни мезета.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (177)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (42)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete