Четвъртък, 18 Април 2024, 09:20

Завърши V-ият общински мотокрос и офроуд в Етрополе

27 Април 2014, 16:25
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 8898 23


Днес в местността "Равнището" край Етрополе се проведе V-ият традиционен мотокрос и офроуд под патронажа на община Етрополе. Официалното откриване беше дадено в 10:00ч. от заместник кмета на общината - Росица Христова. Надпреварата премина при огромен зрителски интерес, времето също беше благосклонно към състезатели и публика. 

Надпреварата стартира с мотокрос, като първо на старта застанаха състезателите над 18г. Победител в тази категория стана Любомир Лазаров, на второ място се класира Цветомир Иванов, с бронзовия медал се окичи Ангел Николов.

При състезателите под 18г., безапелационен победител стана Вили Василев от гр. Ботевград. Той не даде никакви шансове на своите съперници с майсторското си каране. Втори се класира Пламен Иванов.

Най-атрактивното състезание беше офроудът. Общо 14 състезатели бяха заявили участие. Трасето беше изключително тежко и доста от състезателите не успяха да финишират. Организаторите се бяха подготвили с допълнителна техника да изтеглят затъналите във водните препятствия джипове.

След теглене на жребия пръв на стартова позиция  застана - Ивайло Йончев - Бижака от Ботевград. Управлявания от него джип Сузуки Самурай нямаше почти никакви проблеми с преминаването на трасето. След него няколко от участниците не успяха да завършат, миналогодишният победител в офроуда Божидар Канджаков от Етрополе се движеше много добре по трасето, но допусна техническа грешка и беше дисквалифициран. Всички очакваха с нетърпение стартирането на трудовчанина Владимир Василев - Ушко, който е многократен победител в официални офроуд състезания. Владимир премина трасето без почти никакви проблеми и с минимална помощ от неговата лебедка. Така той завоюва поредната си купа за 1-во място. Втори отново стана ботевградчанинът Ивайло Йончев - Бижака. Третото място беше за етрополеца Георги Канджаков.

За най-възрастен участник наградата спечели Божидар Канджаков от Етрополе. Специална награда получи и най-малкият участник, който управляваше 400 кубиково АТВ и повдигаше настроението на публиката - Малката Джанка.

За победителите бяха осигурени купи, медали и парични суми от община Етрополе. Наградите връчиха заместник кмета Росица Христова, началник на полицията в Етрополе - Георги Стаменов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (23)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Април, 16:31

    Золиовцииии,казах че Ботевградската група ще окупира първите места,ма вие не вервате!!!Ушко и Бижака ви направиха "седе стапки". :)

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Април, 16:42

    A be kadee Kmeta ?

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Април, 16:45

    НЕ МАРКО АТАНАСОВ СЕ ДИСКВАЛИФИЦИРА, А БУЗИ/БОЖИДАР КАНДЖАКОВ/ КОИТО ЩЕШЕ ДА Е ПЬРВИ-БЕЗ НИКАКВИ ЛЕБЕТКИ ,БАГЕРИ И КОЛЧЕТА-НО ТАКЬВ Е РЕГЛАМЕНТА

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Април, 16:47

    А БЕ КАДЕ Е КМЕТА -ПРИ БАТКО,А БЕ КАДЕ Е БАТКО-ПРИ КМЕТА

  • 5.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: анонимен 27 Април, 17:44

    кмета и андреев не пропускат това мероприятие

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Април, 17:45

    Е къде да се мерят тия трошки на етрополците с Сузукито на Ушко, трябват пари за тоя спорт, те не могат другите да изкачат една бабуна, а са тръгнали да се състезават.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 27 Април, 18:07

    7 от Ботевград съм и се радвам за нашите момчета,но БРАВО на Етрополци,че организират състезание и се мерат със шампиони(Ушко и Бижо)!!!наздраве на всички

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: колега 27 Април, 18:53

    Поздрави на оператора/заболя ме вратът, докато изгледах клипа/

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: anonimen 27 Април, 19:02

    спор няма тази джипка е сериозно подготвена но незнам как да ви разпратя клипа с сауорая които премина под номер 14!локвата която видяхте в този клип номер 14 цеци емоцията я прелетя!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete