Четвъртък, 25 Април 2024, 17:41

Жестоко убийство на наша съгражданка в Мадрид

27 Ноември 2015, 13:56
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 8776 15


Жестока трагедия се разигра на 14 ноември в квартал „Карабанчел“ в испанската столица Мадрид - 32-годишната българка Светослава Емануилова бе зверски пребита до смърт. Сигнал, че жена е жертва на домашно насилие, са подали съседи, като позвънили на телефон 112 и обяснили, че от апартамента се чуват крясъци и викове. На място са пристигнали полиция и спешна помощ, но те констатирали, че младата жена вече е била мъртва.

Светослава е имала множество лицеви травми и е била наръгана три пъти в зоната на торакса. По официална информация, извършител на убийството е 34-годишен мъж, който се намирал в жилището. Това е местен жител и приятелят на младата жена - Алберто (на втората снимка). Двамата живеели заедно от една година. Според източници на balkanec.bg, в ранните утринни часове на 14 ноември двамата се прибрали от дискотека и трагичният инцидент е в следствие на скандал между тях. Според полицейски източници, испанецът има и предишни обвинения за домашно насилие.
Смъртта на момичето е настъпила в 10 ч. сутринта. Родителите били повикани да разпознаят тялото.

Бащата на жертвата  Николай Емануилов от гр. Елин Пелин и Румяна Емануилова от с. Трудовец живеят в Испания. Светослава завършва средното си образование в Елин Пелин, а висшето - в МВБУ Ботевград, когато живее при своята леля в с. Трудовец. Преди 3г. заминава при своите родители и там се запознава с испанеца Алберто, който е компютърен специалист. Българката работеше в средиземноморски ресторант в централната част на Мадрид. Наш репортер се срещна с близки на Светослава, които все още не могат да проумеят случилото се. По думите им, тя ще бъде кремирана в Испания и тленните останки ще бъдат изпратени към България.

Съседите от квартал "Карабанчел", където е станало убийството, организираха манифестация в памет на българката, която е поредната жертва на домашно насилие в Испания. Разследването на случая продължава.

Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 14:47

    съболезнования на близките и поколон

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 15:35

    Мир на праха и ! Там поне ще има спарведливост за убиеца на тази прекрасна дама..............

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 17:14

    Господи, прибери всички изроди от Земята! Съболезнования на близките :(

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 17:24

    Жалко за това хубаво момиче! Грешка е това да се търпи домашен насилник! Не трябва да се толерира, не трябва да се неглижира! Трябвало е да го напусне по-рано! По-лошо е, когато ставаш потърпевш от нагло, арогантно, цинично домашно насилие от престъпна мутреса- хулиганка--МРЪСНИЦА-РЕЦИДИВИСТКА, живуща в същата къща... Извикани са полицаи, които виждат, чуват потърпевшата и въпреки циничните лъжи на престъпницата, нещата са очевидни за здравия разум. Но полицаите предпочитат да се усмихват и любезничат с престъпницата, да се правят, че "вярват" на циничните й лъжи, да й напишат поредното предупредително протоколче _ да не заплашва с думи... :?: :!: :roll: За какви думи пишат, когато има очевидни телесни повреди, материални и морални нанесени щети?! А след два месеца викат потърпевшата да обясни отново и да каже дали престъпницата я е заплашвала отново с думи...?!... :roll: :?: :uups: А НАШИ СЪСЕДИ СЪЩО СЕ ПРАВЯТ НА "УМРЕЛИ ЛИСИЦИ" И ДОРИ ЛЮБЕЗНИЧАТ С ХУЛИГАНКАТА?! ТЯ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ГОЛЕМИ ГЛОБИ И ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА МИНИМУМ ПЕТ ГОДИНИ ПО ПРАВО, ПО ЗАКОН! А СЪЩО ЗА ЛОШ ПРИМЕР, ЗАМЕСВАНЕ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИЯ СИ СИН В НЕЙНИТЕ СКАНДАЛИ И ПРИНУЖДАВАНЕ ДА ЛЪЖЕ _ ОТНЕМАНЕ НА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА! ТАКА Е ПРАВИЛНО, СПОРЕД МЕН! ДРУГОТО Е ГРОЗЕН ЦИРК И СЪУЧАСТНИЧЕСТВО В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! НЕСВЪРШЕНА РАБОТА?!!! ГРОЗНО, ЦИНИЧНО ЛИЦЕМЕРИЕ?! ЧУДЯ СЕ НА ТАКИВА ХОРА, КАК НЕ ГИ Е СРАМ!

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 17:52

    Да допълня нещо съществено важно относно престъпницата, коментирана под номер 4. Освен тези справедливи законни наказания, за такава домашна насилница, за такива престъпления, по закон _ трябва да напусне обкръжението на потърпевшата и да не се приближава до потърпевшата на разстояние много километри! Не разбирам, защо съответните служебни лица неглижират това, тези безобразия?! Трябва ли да се чакат по-фатални последици, за да се обърне внимание, че не са действали правилно, че не са взели по-рано необходимите мерки?!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 18:33

    Kakъв е изводът: Ако искате да живеете, не учете в МВБУ, не живейте в чужбина, не посещавайте дискотеки и не си хващайте за гадже компютърен специалист!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 18:38

    Не номер 6-ти! В България е още по-лошо! В коментари номера 4 и 5 визирам ботевградски случаи и полицаи. Те знаят за какво става въпрос! Престъпницата се казва Диана.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 27 Ноември, 18:55

    толкова ли сте зле,че не можете да се справите с една мърла?

  • 9.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 28 Ноември, 10:59

    Българките посрещат чужденците с широки усмивки и крака.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (186)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete