Събота, 21 Октомври 2017, 11:27

Жители на Искърското дефиле блокираха "Янтра" на Централна гара

5 Януари, 20:22
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 2682 9

Пътуващи от София за Мездра блокираха единия от коловозите на столичната Централна гара в знак на протест срещу закъсненията на влаковете за Искърското дефиле. Тръгващата в 17:20 пътническа композиция била забавена с 60 минути заради липса на локомотив. В резултат пътниците блокирали с телата си пътя на бързия влак „Янтра” с искане пътническият влак да тръгне незабавно.

В 18.25 ч. влак "Янтра" тръгна по разписание на пътническия влак и до Мездра трябваше да спира на всяка гара. „Всеки ден закъснения от 2 часа на минус 10-15 градуса. БДЖ се грижи нервите на пътуващите по тази линия да са винаги опънати!”, възмущава се един от пътуващите.
 


Източник: сн. Интернет, видео Христо Йорданов

Коментари (9)

 • Отговори (0) (0)
  1.добавен от: Ot Milcho 5 Януари, 20:44

  Kade e Ivo Kradliov

 • Отговори (0) (0)
  2.добавен от: Анонимен 5 Януари, 21:21

  Обидно е, как може БДЖ да се подиграват с всички нас

 • Отговори (0) (0)
  3.добавен от: Anonimka 6 Януари, 00:00

  Kak ne gi e sram tiq be da se podigrav taka s xorata .Ami kato nqmate mashini za kakvo go ima BDJ-to Bojee :x

 • Отговори (0) (0)
  4.добавен от: аз 6 Януари, 00:22

  За какво го има БДЖ ? За кражба на € ,примерно .

 • Отговори (0) (0)
  5.добавен от: жжажажжа 6 Януари, 14:09

  Това не са пътници - това са група селски хулигани. Те решават като знак на протест да застанат пред пред машината на съседен влак, който трябва да тръгне по разписание и за който пътниците са заплатили цена на билети за експрес - да поясня, това са билети по-скъпи с 3,50 лв. спрямо билетите за стандартния бърз влак! В резултат на което влакът тръгва със закъснение като пътнически влак в отсечката София-Мездра с 1 час и 30 минути закъснение. Уважаеми хулигани, протест не се прави по начин, който да вреди на останалите съвестни пътници - в противен случай това граничи с хулиганство. Да искаш справедливост и ред не означава да превземеш съседния влак и да навредиш на други невинни хора, само защото си имаш проблем, защото това не може да се определи за законност, справедливост и спазване на правила, за които лобираш. Да, гневът ви е основателен, но протест не се прави по този абсурден начин - насочете гнева си към БДЖ без да вредите на други пътници от други влакове, които бързат да се приберат вкъщи и които са заплатили по-скъп билет от вас, за да се придвижат до крайната си точка с огромно закъснение. Призовавам органите на реда, в т.ч. транспортна полиция да си свърши работата поне веднъж и нарушителите на реда да бъдат санкционирани справедливо! Така или иначе дупките в държавния бюджет и в този на БДЖ трябва да се запълват някак и дълговете да се заличат все някога... нали, министър Московски? :x

 • Отговори (0) (0)
  6.добавен от: веско 6 Януари, 16:56

  на последния коментар му пожелавам да пътува всеки ден с пътническия влак 18"20 за дефилето, след като правораздава толкова многословно

 • Отговори (0) (0)
  7.добавен от: 1 6 Януари, 17:01

  http://www.economic.bg/bg/news/7/bdzh-shte-razdava-odeyala-na-patnitsite-no-nyama-za-vsichki.html

 • Отговори (0) (0)
  8.добавен от: Б 6 Януари, 22:29

  На коментиращия под номер 5:
  Коментара ти доказва, че не си от пътуващите всеки ден с тази " услуга" ! Извинявай, но ние също закупуваме билети всеки ден и висим с часове на минусови температури! Когато изискаме някаква информация от персонала на това удобство, отговорът който получаваме е : " ние знаем, колкото и вие" ! След като отменят нашите влакове, ще правим така, че да ни осигуряват друг начин да се придвижим, защото както вече казах и ние също си плащаме за тази услуга! И също така искам да ти кажа, че такива остроумници като теб, които наблюдават отстрани и не изпитват това, което ние пътуващите изпитваме всеки ден е по- добре да задържат коментарите за себе си!

 • Отговори (0) (0)
  9.добавен от: До 5 6 Януари, 23:11

  Ти добре ли си? Хулиганите също си плащат-толкова колкото е необходимо а какво получават???? Всеки Ден на линията-докато нещата се оправят, в тази държава така. Нямало локомотиви,,,,, сякаш утре за първи път има влак и всички са изненадани! Шантава работа!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Одобрявате ли идеята на арх. Весела Маркова за изграждане на Гробищен парк зад бензиностанция "Петрол"

Анкета » коментари (11)

Одобрявате ли идеята на арх. Весела Маркова за изграждане на Гробищен парк зад бензиностанция "Петрол"

отговори
Да, защото е извън населеното място. (157)
70% Complete
Не, защото е по-отдалечено от града и придвижването би било свързано с превоз, вместо пеша. (60)
70% Complete
Не. Два гробищни парка ще станат много. (71)
70% Complete
Одобрявам идеята за преместване, но зад бензиностанция "Петрол" не е подходящо. (41)
70% Complete
Нямам отношение. (16)
70% Complete