Петък, 26 Април 2024, 01:45

Жители на с. Драговищица почистиха гробището

16 Април 2016, 14:18
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1854 0


На 16 април, събота, по инициатива на кмета на с. Драговищица г-жа Албена Виденова и с помощта на местни жители беше организирано почистване на гробището в селото. В прекрасния съботен ден десетки души се събраха, за да свършат едно добро дело, което се свързва с последния дом на хората. От гробището бяха събрани и почистени огромно количество боклуци, бяха окастрени дървета и храсти.

За съжаление, гробищните паркове в България са далеч от идеята за "парк". Жителите на с. Драговищица показаха, че с общи усилия и съвместни дейности може да се подобри облика на населеното място. Настоящият кмет демонстрира силно желание за промяна в Драговищица чрез засилване на обществените дейности и включването в тях на голяма част от населението. По този начин би се създало устойчиво гражданско общество, което да е сплотено от желанието си за по-добър живот и приветлива селищна среда.

В почистването се включиха членове на ВМРО БНД - гр.Костинброд и зам.председателя на Общинския съвет г-жа Анна Радовска, които заедно с Албена Виденова дават личен пример как ситуацията може да се променя към по-добро. Поздравления заслужават и всички, които отделиха от времето си и се включиха в благородната инициатива.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete