Четвъртък, 25 Април 2024, 12:28

Жители на Сливница протестираха заради лошото състояние на пътя към Брезник

23 Ноември 2019, 19:19
(1) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1782 1


Днес за пореден път жители на Сливница излязоха да протестират заради лошото състояние на път III-811 свързващ града с община Брезник. Пътят е единствения за селата Гълъбовци, Гургулят и Ракита, които са в пределите на община Сливница.

Освен да протестират хората излязоха и да почистят и обезопасят, до колкото е възможно, моста в града при квартал „Войнишка махала”, по който всеки ден минават деца, пешеходци, коли и камиони. Бяха поставени и пътни знаци. В почистването и обезопасяването се включиха и хора от Институтът за пътна безопасност.

Път III-811 е републикански и започва от разклона на „Ломско шосе”, минава през Богьовци, Опицвет, Сливница, Гълъбовци, Гургулят, Ракита и продължава в пределите на община Брезник.

Протест за лошото състояние на пътя Сливница – Брезник имаше и миналата година, но от тогава до днес състоянието му не се е подобрило.

През седмицата от АПИ информираха, че за пътя към момента са предприети действия относно разработването на проект в пълна степен на проектна готовност и е инициирано обявяването на обществени поръчки за определяне на изпълнител на строително-монтажни работи. Обособените позиции са две: Основен ремонт на Път III-811 в участъка между гр. Сливница и с. Гълъбовци (Община Сливница) и основен ремонт в частта от с. Гълъбовци (Община Сливница) до с. Ракита (Община Сливница).


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Гаврилова 19 Август, 23:33

    Тази гавра с хората не е от вчера. Ние сме търпелив народ..........шопи ли сме, граовци ли, но търпим ....

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete