Събота, 20 Април 2024, 11:51

Жителите на Паланката останаха излъгани

25 Май 2015, 11:23
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2493 5


Във връзка с приключило изграждане на пречиствателна станция за питейни води и подмяна на водопроводната мрежа в с.Скравена, осъществено по проект с наименование „Подобряване качеството на живот в община Ботевград чрез реконструкция на водопроводната мрежа в с.Скравена, с. Новачене и с. Литаково; разширение на водопроводната мрежа в с.Новачене и с.Гурково, и изграждане на Пречиствателна станция за питейни води (ПСПВ) в селата Скравена, Гурково, Радотина и Боженица”, дадените обещания при първата копкана проекта и частично изпълнението по него, жителите на ул.”Стара Планина” в с. Скравена организират среща в кметството на селото. На нея са поканени да присъстват кметът на общината г-н Георги Георгиев, председателят на ОбС г-жа Йорданка Лалчева, всички общински съветници от Общински съвет Ботевград, проектовият ръководител на фирма STRABAG, която е изпълнител на проекта, и г-н Иван Иванов, кмет на с. Скравена. Срещата е насрочена за сряда (27 май) от 9:00ч., като към поканата е приложена подписка с подписите на 87 жители на въпросната улица.

Г-н Цветан Миньовски обясни мотивите за тази среща така: Положен е новият водопровод, канализацията е положена преди години, а улицата е асфалтирана до някъде.Беше обещано, че след полагане на водопровода, ще бъде направена цялостно улицата. Дойдоха при мен жители от Паланката, възмутени и огорчени, с думите „И ние сме жители на това село, плащаме си данъците. Обещано ни беше, а накрая пак оставаме излъгани”. Има около 350 метра, които дори кметът на Скравена ги замери, около 2400 м2,които не са асфалтирани. Излиза, че всичко се прави половинчато.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Май, 12:06

    Лажа и постановка на цветан мухата

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 26 Май, 09:13

    i potpisite sa 89

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 26 Май, 09:46

    ОБЯСНЕНИЕТО Е ПРОСТО-ПРИ НАПРАВА НА УЛИЦАТА ДОКРАЙ, НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ :!: :uups: :arrow:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 26 Май, 14:56

    Hahaha

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 26 Май, 21:28

    Тъпаци,не знам кое е постановка и кое не е,но минете по "асфалтираните" след полагане на новия водопровод улици и по неасфалтираните такива и вижте за какво става въпрос.Ако не Ви е грижа къде живеете и кои е виновен за това,а Ви интересува само пиенето и плюенето по мислещите хора,има хора които ги е грижа. :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete