Вторник, 7 Юли 2020, 19:44

Живков: Не познавам тези хора от група, към която ме причисляват

31 Май, 23:21
(1) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3708 34


Това каза пред спецсъда зам.-министърът на околната среда и водите
"Иска ми се с ръка на сърцето да кажа, че досега с моята дейност като зам.-министър съм работил за опазване околната среда и здравето на хората". Това каза пред спецсъда зам.-министърът на околната среда и водите Красимир Живков.

„С ръка на сърцето искам да кажа, че аз не познавам тези хора от група, към която ме причисляват”, каза още Живков. Той заяви, че не познава Пламен Бобоков, който е виждал един път преди 4-5 години на междуправителствена делегация. „Нямам му телефона, нямам му контакта, не комуникирам”, заяви той. Познава, разбира се, Габриел Савов, който бил директор на регионалната инспекция. „С г-н Бобоков съм провел един единствен път разговор по телефона, два пъти съм се виждал”, заяви още той, цитиран от БГНЕС.

„Искам да знам членовете на тази група дали ме познават, дали са общували с мен, дали са разговаряли, дали са комуникирали”, заяви той пред съда.

Обвиняеми са 10 души по случая с организираната престъпна група за внос на отпадъци, 7 за участие в престъпна група с користна цел и с участие на длъжностни лица. На един от участниците в групата е повдигнато вторично обвинение за управление на опасни отпадъци. Спрямо 4-ма се отправи искане за най-тежката мярка задържане под стража. Спрямо 2-ма се иска домашен арест.


Източник: nova.bg

Коментари (34)

 • Отговори (17) (1)
  1. добавен от: Анонимен 31 Май, 23:58

  Но Румен Гунински добре го познаваш

 • Отговори (22) (3)
  2. добавен от: Анонимен 1 Юни, 00:02

  Живков да върне милионите за канализацията отпуснати от държавата за вилата му в Правец?Гунински е подписал и той също е за затвора....

 • Отговори (22) (2)
  3. добавен от: Анонимен 1 Юни, 00:08

  Като не ги " познаваш " от къде са ти милионите ?
  Как с чиновническа заплата купи на жена си диплома за вишО , гледаш 4 деца и построи такива имения ?

 • Отговори (21) (4)
  4. добавен от: Анонимен 1 Юни, 00:15

  Повярвахме ти , ти не се познаваш и с В. З. нали ?
  Мафия

  • (8) (2)
   1. добавен от: Анонимен 1 Юни, 00:53

   А от него ще се отрече ли?

 • Отговори (11) (1)
  5. добавен от: Анонимен 1 Юни, 01:17

  Бледият старец от Правец съвсем е напълнил гащите!

  • (10) (0)
   1. добавен от: Анонимен 1 Юни, 07:14

   "Комуто са чисти сметките, тъй му е бяло лицето!"

 • Отговори (7) (28)
  6. добавен от: Анонимен 1 Юни, 02:01

  Обръщам се към горните злобари. И децата знаят, че човек е невинен до доказване на противното. Изчакайте да бъде осъден Живков и присъдата да влезе в сила и тогава плюйте на воля.. Това, което правите в момента просто не е коректно и не ви прави чест.

  • (13) (6)
   1. добавен от: Анонимен 1 Юни, 07:53

   Кривокракото крадливо Живковче само се е осъдило с грабежите и кражбите, които са видими за всички, затова го презират хората. Дали ще лежи в затвора, е незначителна подробност. От 1000 души един най-много да има уклончиво добро мнение за него. За всички тоя пладнешки айдук е Крадльо и КраДимир, никой вече не помни името му, че е Краси :)

  • (6) (1)
   2. добавен от: Анонимен 1 Юни, 14:35

   №6 тия можеш да ги разправяш на хората от друг регион където не познават наш Крадльо, тук всичко се знае за него от кмет, зам.кмет, областен управител та до сега. Благодарение на такива алчни и извратени сме на това дереже, дишали сме мръсотиите от които Крадльо и още такива са трупали пачки.Ето днес какво казва прокурора: "Неправомерните им действия са извършени, за да придобият финансови активи, като в случая става въпрос за милиони. Особено опасни са престъпленията, извършени от тях, тъй като те застрашават както околната среда, така и здравето на хората. В момента се взимат проби, които да изследват отпадъците и те ще бъдат обработени по съответния ред, категоричен бе Кънев."

 • Отговори (10) (2)
  7. добавен от: Анонимен 1 Юни, 06:31

  След 8 часа съда го остава в ареста.

 • Отговори (16) (1)
  8. добавен от: Анонимен 1 Юни, 07:27

  Късокракото и кривокрако Живковче с къси и крадливи ръчички... Най-сетне щсе задави от собствената си лакомия!

  Тоя кърлеж не се напи с народна кръвчица, но сега ще повърне всичко!

  • (7) (5)
   1. добавен от: Анонимен 1 Юни, 14:53

   Да тази лакомия го доведе до тук, защото всеки нормален човек като види, че мечката играе в двора на съседа/в случая Нено Димов/ ще се замисли дали да продължи игричките, но наш Крадля няма сапикасване, какво ли не прави алчността и чувствато, че имаш гръб.

 • Отговори (10) (2)
  9. добавен от: Анонимен 1 Юни, 07:44

  Живковеца може да отрича познанство с членовете на престъпната шайка, от която е припечелвал към заплатата, за да поддържа стандарта си на милионер, но колкото и да отрича, предстои му да се запознае с манафите в Пандиз Палас на ул. Ген. Столетов в София! Както са му пророкували преди цели 10 г. Ахахахаааа!

  • (11) (2)
   1. добавен от: Верен на Сталин 1 Юни, 08:05

   Преди да посети заведението на "Столетов"21,държавата трябва да постъпи като другаря Сталин.Докладват му,че някакъв си активист на Болшевишката партия е построил сараи в Подмосковието и той го извиква при себе си.Беседата е кратка.Йосиф Висарионович му казва,че го познава добре като другар,като верен ленинец и всеодаен болшевик, вади един предварително написан лист и го кара да се подпише.Какво пише в листа,че въпросния притежател на сараите,като принципен и честен,ги подарява за летен пионерски лагер!

 • Отговори (12) (1)
  10. добавен от: Казака 1 Юни, 07:47

  Обвинени много.Арестувани много.А в затвора няма никой от тях.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

Анкета » коментари (1)

Ще почивате ли това лято предвид ситуацията с коронавируса?

отговори
Да, смятам да почивам както всяка друга година (90)
70% Complete
Ще почивам само ако успея да намеря пари в тази криза (46)
70% Complete
Почивката ми ще е на вилата на село (53)
70% Complete
Ще почивам, но сигурно ще заменя морето с планина (26)
70% Complete