Четвъртък, 25 Април 2024, 01:56

Златица изпрати абитуриентите от Випуск 2016

30 Май 2016, 23:36
(0) (0)
Средногорие - Новини
Прочетена: 1815 0


Аграрно-техническата професионална гимназия в Златица изпрати тържествено зрелостниците на Випуск 2016. Тържеството се състоя в двора на училището. Директорът на гимназията Величка Баланова откри изпращането и пожела попътен вятър на всички присъстващи. Гости на събитието бяха кметът на община Златица Магдалена Иванова и общинските съветници – Даниел Йорданов и Стоянка Балова, която е и член на Консултативния съвет за младежка политика.

От името на младежите, Стоянка Балова поздрави абитуриентите, като им пожела да имат куража да реализират всичките си мечти и късмет, за да им върви във всичко. Членовете на КСМП раздадоха свитък с късмет и червен конец за здраве на всички зрелостници. Изпратени тържествено бяха и Випуск 2016 на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“.

Традиционно кметът на общината награди по един випускник, отличник на годината. За СОУ „Св. Паисий Хилендарски“ това бе Виктория Крънева, а за АТПГ Павел Младенов. И двамата благодариха на своите учители, съученици и на община Златица. Те посветиха своите призове на техните класове. Кметът на община Златица Магдалена Иванова пожела на абитуриентите да продължават да бъдат все така активни и дейни млади хора, да бъдат приети в университетите, в които пожелаят, но никога да не забравят тяхното родно място – Златица!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete