Петък, 19 Април 2024, 18:57

Златни медали за лекоатлетите-ветерани от Правец

27 Юни 2017, 15:19
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 1151 3


Пет състезатели от Клуб по лека атлетика за ветерани „Марин Манчев" - Правец взеха участие в Републиканско първенство по лека атлетика за ветерани, което се проведе в Пловдив, на 24 и 25 юни 2017г. Със златни отличия се завърнаха Марин Бончев, Петко Кошински, Иванка Иванова - копие (20.48), Искра Иванова в дисциплината 100 м гладко бягане (с резултат 21.0). Правешките лекоатлети-ветерани споделиха своето голямо задоволство от отличната организация по пътуването до гр. Пловдив и обратно, настаняването в хотела и самата организация при протичане на първенството. За следващите състезания спортистите-ветерани от Правец си пожелават още по-добри спортни постижения и разбира се - златните медали!

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: лекоатлет - ветеран 28 Юни, 11:41

    Браво! Честито! Да са живи и здрави още дълги години на много състезания да печелят призовите места. А само да попитам ако някой знае какво се случва с другия клуб КЛА "Правец-92" на Сашо Бункин? Защо не са участвали :shock: или са се разпаднали поради финансови, материални и морални причини? :roll:

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Юни, 22:32

    Тези,начело с Пилко бяха в КЛА "Правец-92",но Сашо Бункин изпадна в немилост от страна на кмета и тези веднага си вдигнаха чукалата.Явно са забравили ,че в спорта някога имаше чест и достойнство.Парата.....парата,това го знаят и петимата на снимката. :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: лекоатлет - ветеран 29 Юни, 10:35

    До № 2! Е-е-е-е казваш....парата, парата! То е ясно че без пари не става тая работа. Не знам дали някога си се занимавал с подобни организации, пътувания на хора и участия, но не е лесно! Защо така злобно ги нападаш и обвиняваш в безчестие? И преди пак се ходеше при кмета (независимо кой беше - Нитов, Краси Живков или сега Гунински) и се просеха пари за да се организира участието на спортистите. Няма лошо в това. Просто питам защо Сашо Бункин да не процедира и сега така с КЛА "Правец-92". Явно има някакви по-дълбоки причини - изпокарали ли са се, какво - не знам. Щом КЛА "Марин Манчев" могат, значи и другите могат. А пък спортистите не ги обвинявайте, защото и те, като навсякъде по света отиват там където има спонсори и финансиране :wink:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete