Събота, 20 Април 2024, 18:50

11 020 лв. от благотворителния концерт на Ансамбъл „Българе“ в Ботевград

12 Юли 2022, 23:10
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3165 0


С просълзени очи от вълнение и благодарност, съпругът на 53 годишната Нели Иванова от Ботевград, излезе на сцената на НЧ „Христо Ботев“, където общинският съветник Дамян Маринов му връчи в кутия събраната сума от 11 020 лв. Трогателният момент бе непосредствено след края на благотворителния концерт на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“, за който бяха закупени от зрителите в Читалищния салон Свидетелства за дарение, всяко от които по 10 лв. Много фирми и граждани, които не можаха да присъстват, също дариха средства. Общинският съветник Дамян Маринов, който е в основата на хуманната инициатива, благодари на всички, дарили средства за лечението на болната от рак Нели Иванова от Ботевград, в турска клиника.

По време на концерта, певицата на Ансамбъл „Българе“ Албена Вескова каза, че заедно със своите колеги от Ансамбъла се молят на Бога за излекуването на Нели Иванова. Концертът започна с изпълнения на децата от ТС „Радост“ с художествен ръководител Радослав Цветанов.

Сред присъстващите на концерта бяха и кметът Иван Гавалюгов, общински съветници, народният представител от ГЕРБ за Софийска област – Младен Маринов.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (169)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete