Петък, 3 Май 2024, 16:43

11-годишен ботевградчанин спечели първата награда на "Спалдинг" в Правец

29 Октомври 2013, 12:21
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2199 4


11-годишната надежда от детско-юношеската школа на Лукойл Академик в Правец Мариан Хубенов е първият победител в играта с публиката, която шампионите ще организират на полувремето на всеки свой домакински мач този сезон в TESY НБЛ.
 
Малчуганът, който е роден в Ботевград и е ученик в местното школо "Св. Св. Кирил и Методий" се оказа най-бърз и в мисълта, и в спринта към терена при зададения към него и връстниците му въпрос на почивката на двубоя Лукойл Академик - Ямбол в събота в Правец.
 
"С кой номер играеше в продължение на повече от 10 години в Лукойл Академик бившият капитан на отбора Тодор Стойков", гласеше питането.
 
Мариан Хубенов пръв изтича до съдийската маса и на един дъх изрече верния отговор: "С №15." Това му донесе наградата на "Спалдинг" - мини конструкция на кош, която момчето може да закачи на вратата на детската си стая и да упражнява стрелбата си дори от легнало положение.
 
Мариан Хубенов тренира в ДЮШ на Лукойл Академик в Правец под ръководството на Марио Христов. Негов бивш наставник при "студентите" е и Иван Коцев. Да му е честита наградата и много успехи с отбора на Лукойл Академик, но разбира се, и безброй шестици в клас!


Източник: http://lukoilacademic.bg/

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete