Петък, 3 Май 2024, 08:02

12 октомври - Ден на българската община и местното самоуправление

12 Октомври 2023, 11:40
(3) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 445 4


На 12 октомври честваме Деня на българската община и местно самоуправление. На тази дата през 1882 г. в Държавен вестник е публикуван първият „Закон за общините и градското управление“.
От 1998 г. насам отбелязваме денят на българската община. Кандидатът за кмет на община Костинброд Юлиан Ангелов се обърна със следните думи към жителите на общината:

"Драги съграждани от община Костинброд, обръщам се към Вас по повод Деня на българската община и местното самоуправление, за да вложим заедно смисъл в думите ОБЩИНА и МЕСТНО САМОУПРАВЛЕНИЕ, а именно да променим днешното непрозрачно, неадекватно и политически арогантно управление на нашата община, с призив на 29.10.2023 г, всички масово да излезем и да гласуваме за ново начало на община Костинброд.
Ние, като българи и жители на общината, можеm да се противопоставим на купения, корпоративния и етническия вот с гордо изправени глави и висока избирателна активност. Да го направим, за да живеят децата и внуците ни в демократична, прозрачна и уредена общност. „ОБЩИНАТА“ е нашата общност от хора, които имат право на избор, имат право да се чувстват свободни, имат право на мнение, имат право да изискват и имат право да живеят в по-добра среда. Ние залагаме на честно и прозрачно управление с уважение и грижа за хората!
За нас МЕСТНО САМОУПРАВЛЕНИЕ означава гражданите пряко да назовават кои да са приоритетите в управлението на общината, за това ще създадем граждански съвети във всяко едно населено място, както и във всеки един район на град Костинброд, за да може местните хора да вземат решение кои са важните проблеми по места и приоритетно общинското ръководство и кметовете на кметства, да работят за решаването им!
ГЛАСЪТ ВИ Е ВАЖЕН!!!

С уважение:
Юлиан Ангелов, кандидат за кмет на община Костинброд от МК "БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ" (ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ, БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ и СЪЮЗ НА ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ - ЗАЩИТА“) №70.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Светла Димитрова 12 Октомври, 12:10

    успех Костинброд има нужда от промяна!

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Гошо 12 Октомври, 14:24

    Успех!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 15:34

    Това ли е сегашния кмет на Костинброд?

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 12 Октомври, 15:57

      след изборите ще е той

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete