Петък, 19 Април 2024, 04:25

125 зрелостници на ПГ по КТС град Прaвец получиха дипломите си за средно образование

21 Юни 2021, 15:13
(1) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2612 2


125 зрелостници от ПГ по КТС- град Правец получиха дипломите си за средно образование и сертификати за придобита квалификация. Официалната церемония се състоя в Народно читалище „Заря” днес. Отличните ученици получиха персонални награди.
Специални гости на тържественото връчване бяха ректорът на ТУ - проф. Иван Кралов, г-жа Росица Иванова - началник на РУО - София област, проф. Огнян Наков - декан към ТУ, проф. Даниела Гоцева – научен ръководител на ПГ по КТС, доц.Пламен Вачков – председател на Училищния съвет.

Проф. Иван Кралов отправи специален поздрав към учениците:
"Изключително ми е приятно да ви приветствам от името на академицното ръководство на Техническия университет и от мое име с този светъл ден! Ден, който ще се помни от всички нас за цял живот. Един изключително щастлив ден за Техническия университет и за ПГ по КТС гр. Правец. От днес вие официално сте в групата на знаещите, можещите и тези, които ще градят бъдещето на обществото. Продължавайте да учите! Бъдете горди, но и достойни с това, което знаете, това на което сме ви научили, което можете и умеете! Продължавайте своето образование, защото то е най-добрата инвестиция в живота на човек и дава сила и независимост, които водят към победа. Бъдете здрави!".

Своите поздравления изказа и г-жа Росица Иванова:
"За мен е чест, отговорност и огромна радост да споделя празника на дипломирането на едно от най-престижните образователни институции в страната! Това е краят на първия най-важен цикъл във вашия живот - придобиването на средно образование. В момента всички летите на крилата на щастието от тези мигове, които преивявате, от разялата с вашите съученици и учители. След няколко години ще си дадете сметка, че това е бил най-безгрижният период от живота ви. Предстоят ви много сериозни задачи, решения и път към реализация!".

Приветствено слово бе представено и от проф. Огнян Наков.

Директорът на професионалната гимназия г-н Николай Сираков приветства завършващите, като обяви, че всички те успешно са издържали зрелостните изпити.
Средният успех на Випуск 2021 г. е Много добър 5,16. 24 са отличниците тази година
. Проф. Кралов им връчи грамота и златно кюлче за постигнатите високи резултати. Останалите дипломи бяха връчени от класните ръководители.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 21 Юни, 15:31

    125 зрелостници, поправете заглавието.

  • Отговори (1) (1)
    2. добавен от: Анонимен 23 Юни, 16:17

    Хей БСП ръководство и община Правец. Днес имало ли е някакви събития във връзка с изборите от страна на БСП в общината? Скрили сте се като мишки, Защо не давате информация.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete