Петък, 3 Май 2024, 09:20

2412 лева събра благотворителен Коледен концерт на ГПЧЕ "Алеко Константинов" - Правец

18 Декември 2014, 14:46
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4016 3


2412 лева е равносметката за събраните средства до момента в Езиковата гимназия в Правец от Коледния благотворителен концерт в подкрепа на двете преподавателките - г-жа Ели Момчилова и г-жа Мариана Николова.
На 17 декември се проведе благотворителен Коледен концерт в Актовата зала на училището с участието на най-талантливите певци и танцьори на ГПЧЕ "Алеко Константинов".
Ученици от гимназията бяха изработили Коледни картички, които продаваха на входа на училището. Билетите за концерта се продаваха на минимална цена от 2 лева /за ученици/ и 3 лева /за гости/.
Цветанка Щерионова, директор на ГПЧЕ "Алеко Константинов"  благодари на всички, които взеха участие в Коледната седмица и на всички родители, които се включиха и направиха различни продукти за благотворителната кампания. "Не знам дали по Коледа стават чудеса, но вие сте чудесни наши ученици", каза още Щерионова.  
"Ние от ГПЧЕ сме едно голямо семейство, ние имаме нашите празници, обичаме да се веселим заедно, но имаме и нашите проблеми. Аз мисля, че всички ние и тези, които ни помогнаха сътворихме едно чудо тази Коледа, отделихме частици от нашите сърца за да помогнем на две заслужили наши преподавателки и техните семейства да посрещнат Коледа малко по-оптимистично", каза Стоянка Димитрова, ръководител на клуб "Солидарност".
Миналата година от Езиковата гимназия в Правец организираха благотворителна кампания в подкрепа на Десислав от Ботевград, който е бивш ученик на гимназията. Те успяха да съберат 1500 лева за операцията на Деси в Турция.
От ГПЧЕ "Алеко Константинов" - гр. Правец благодарят на всички фирми, които се включиха в благотворителната кампания: Окто 7, Pipe life, Джани ЕООД, Банка ЦКБ, клон Ботевград, ЕПИК, РПУ Етрополе, ГЕО Трейдинг, Болница Етрополе, Николай Велков ООД, Дани ЕТ - Правец и НАВАРА 09 ООД.
Вярваме, че чрез даренията ще направим настъпващата Коледа по-щастлива и по-топла за всички, защото е изкуство да можеш и да даваш. Благодарим на всички Вас за щедростта и съпричастността!
 
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: БСП кадри 18 Декември, 20:27

    Само в БЛИЦ: Вижте как студентки влачат като чувал с картофи пияния Тодор Славков
    Наложило се пожелалите да се снимат с него да го придържат, за да не падне
    Именно там към него проявили интерес студентки от УНСС, които решили да се увековечат със звездата. На Славков обаче му било твърде трудно да се задържи прав за снимката и се наложило момичетата да го придържат като чучело, за да не се срине на земята.

    http://www.blitz.bg/news/article/309133

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 18 Декември, 22:03

    Страхотен концерт. Браво на всички участващи ученици. Благородна кауза.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 18 Декември, 22:04

    Постара ли са се .Браво.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete