Неделя, 21 Юли 2024, 13:35

5 причини да започнеш работа в Lidl

8 Декември 2023, 14:29
(4) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3665


За да си уверен в избора на работа ще ти представим 5 от най-важните критерии, които да подпомогнат търсенето ти на нова работа или ще ти подскажат как да осигуриш стабилност и сигурност за себе си или за семейството. Финансовата предвидимост в комбинация с допълнителни придобивки са важна, но не единствена причина за избор на работодател. Възможностите за гъвкаво работно време, подкрепяща среда и сплотен екип, допълват мотивацията и решение в полза на определена позиция. Подкрепяме 5-те причини с примери от водещ работодател в страната, какъвто е Лидл България.
1. В магазинната мрежа на Лидл България може да намериш възможност за любима работа: стабилна, сигурна и прозрачна във възнагражденията, защото я предлага коректен и надежден работодател – номер едно в сектора на бързооборотните стоки.

2. Ключово предимство да работиш в магазин на Lidl е, че имаш финансова предвидимост и можеш да се чувстваш спокоен за плановете си. Lidl ти осигурява и гарантирано заплащане на всяка отработена минута. Получаваш стартова заплата, която задължително нараства през следващите години. Ако започнеш на позиция касиер-продавач, на пълен работен ден, твоето стартово възнаграждение ще е в размер на 1945 лв. бруто, което гарантирано нараства на 2050 лв. през втората година, 2165 лв. през третата и 2300 лв. след третата година. Имам отворена позиция и за заместник-мениджър филиал, с мотивиращ старт от 2680 лв. бруто през първата година, гарантирано нарастващо през следващите.

3. Освен заплатата, която получаваш всеки месец навреме, имаш и атрактивни придобивки като допълнително брутно възнаграждение в размер на 12 лв. на ден при работа в друго отдалечено място, ваучери за храна на стойност 200 лв. всеки месец, допълнително здравно застраховане, преференциални условия за мултиспорт карта и други.

4. Голяма част от хората избират компанията, защото им предлага гъвкави варианти на смени. Ако ти искаш да съчетаваш работата си в магазина с обучение или други ангажименти, може да избираш между 4, 6 или 8-часов работен ден. Не е за подценяване, че Лидл България е отличена като номер в ритейла и в топ 3 на най-добрите работодатели в страната от Top Employers Institute. Това и още множество отличия са признание за стремежа на компанията да се грижи за служителите си по най-добрия начин и да им осигурява добра среда за работа и развитие, както и да предлага отличен баланс между работа и личен живот.

5. Накрая, но не на последно място, е възможността да работиш в добър екип и стабилна среда. В проучване 90,2% от служителите казват, че са готови да препоръчат Лидл България като работодател на свои приятели и познати. Близо 70% оценяват Lidl като сигурен работодател, който се грижи за своите служители и застава зад тях в спокойни, но и в несигурни времена.

Ако проявяваш интерес към свободните позиции в компанията в град Елин Пелин, може да кандидатстваш с бърз бутон на jobs.lidl.bg или да получиш повече информация и съдействие от представител на Лидл България на телефон 0876213643.

За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 121 магазина в 53 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (154)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (13)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (40)
70% Complete
Всички са маскари. (65)
70% Complete