Неделя, 19 Май 2024, 08:18

91 служители на "Лекс Груп" участваха в семинар по проект на ОП РЧР

13 Март 2014, 15:42
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3051 0


В началото на този месец 91 служители от екипа на Лекс Груп АД проведоха двудневен семинар – дискусия във Велико Търново. Семинарът е предпоследната и най-важна дейност в първия спечелен от Лекс Груп проект за „Развитие чрез транснационално сътрудничество и обмяна на опит“, финансиран от ОП „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Целта на инициативата е да се даде гласност на резултатите от проведените проучвания и обучения в България и Италия, да се популяризират изготвените анализи и да се оповестят обменените иновативни практики по време на посещенията на екипа на Лекс Груп в централата на световния лидер в производството на аспиратори – Faber, Италия.
По време на семинара експертите и обучителите по проекта представиха практически наръчник на тема „Идентифицирани добри практики в работния процес и иновативни подходи за подбор и обучение на персонала“. Наръчникът предлага широк набор от съвременни методи и изпитани практики за внедряване на нови технологии и подобрения в работния процес на Лекс Груп, както и редица актуални техники за модерен подбор и обучение на персонала.
Активно участие в семинара и дискусиите след него взеха служители от всички отдели на Лекс Груп: маркетинг и продажби, сервиз, складово стопанство, транспорт и други, както и мениджърският екип и представителите на търговските офиси на фирмата от цялата страна. Практическият наръчник и презентациите, представени в рамките на семинара са публикувани на интернет страниците на Лекс Груп АД и Faber S.P.A. и са достъпни за всички заинтересовани лица.
 
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Лекс Груп АД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика.“

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (250)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete