Понеделник, 29 Април 2024, 06:08

91 зрелостници от ПГ по КТС получиха своите дипломи

19 Юни 2015, 12:23
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 5069 19


Общо 91 зрелостници от ПГ по КТС гр. Правец получиха днес своите Дипломи за завършено средно образование и Свидетелство за професионална квалификация. Връчването се проведе от 11:00ч. в Актовата зала на гимназията.
На мероприятието присъстваха директорът на училището д-р Трифон Трифонов, проф. Петър Младенов, зам. ректор на ТУ- София, проф. д-р Пламенка Боровска, ръководител катедра "Компютърни системи" към ТУ, доц. Пламен Вачков, председател на училищното настоятелство и създател на учебното заведение, кметът на Община Правец Румен Гунински, председателят на ОбС инж. Николай Яхов, Стефан Ковачев, началник на РУ- Правец, близки и роднини на завършилите.
 
„ПГ по КТС е място, желано от много ученици и става все по-популярно. Вашата квалификация е такава, че спокойно може да я продължите в ТУ” – с тези думи проф. Младенов приветства зрелостниците.
 
Общият успех на Випуск 2015 е Много добър 4,85, за разлика от миналогодишния випуск, който се раздели с гимназията с успех Много добър 5,00. Тазгодишните отличници са 13 на брой. Всички те получиха награди от ПГ по КТС – часовник и грамота.
 
Проф. Младенов награди учениците с отличен успех над 5,50. Отличник на Випуск 2015 е ботевградчанинът Мартин Гаврилов – Отличен 5,99. Той получи таблет от ТУ- София, връчен от зам.-ректора. Втората по успех Василена Цолова - Отличен 5,98, получи почетен плакет на Община Правец, поздравителен адрес и таблет, връчени й от кмета Румен Гунински. Дилян Маринов, трети по успех с Отличен 5,88 също получи таблет от Община Правец.
Доц. Пламен Вачков връчи грамоти и парични награди на трима зрелостници, защитили най-добре дипломните си работи – Светослав Велинов, Исмаил Пехлеван и Александър Симеонов.
 
Проф. Боровска също поздрави зрелостниците. „Надявам се да продължите образованието си в ТУ- София, като изберете компютърното и софтуерно инженерство. Гордеем се с вас, вие винаги сте били най-добрите”.
 
Директорът на ПГ по КТС Трифон Трифонов благодари на ръководството на ТУ- София за съдействието, както и на Община Правец.

Източник: balkanec.bg

Коментари (19)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Аз 19 Юни, 13:04

    Защо не редактирате снимките? Всички са излезли като вампира с червени очи?
    Еее, много сте смотани.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Мартин Гаврилов 19 Юни, 15:51

    Отличникът на Випуск 2015 Мартин Гаврилов НЕ получи АБСОЛЮТНО НИЩО от кмета Румен Гунински! Има стотици свидетели! Моля, коригирайте си статията!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Мартин Гаврилов 19 Юни, 16:20

    Благодаря!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Юни, 18:37

    Наградите на общината се определят преди матурите. Т.е. ако на матурите ученик получи отличен резултат, може да надмине по успех предварително избраните.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Юни, 20:28

    А БЕ. ТАЯ ГОЛЯМА ГЛАВА ,КОЯТО СЕ ПОДАВА В СРЕДАТА НА ВСИЧКИ СНИМКИ НА ДАШИН ЛИ Е?

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 19 Юни, 20:42

    №4, явно твоя ограничен мозък е червен, защото се опитва да мисли, а не може!

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: уктц 19 Юни, 22:18

    Беше много голяма гавра, че Марто не получи нищо а е отличник и знае тава, което учи, а не просто да го зубри като някои други. Факта че извикваха да наградят уменици и васово им бъркаха имена...

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 20 Юни, 08:21

    Като гледам,има и такива,както казват в Правец - "ни в клин,ни в ръкав" са на това тържество".Няма го само поп Илия,"новата звезда" на Правец,освен да е отишъл при д-р Стоянов на консултация.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: анонимен 20 Юни, 09:31

    Не виждам нито един букет цветя при връчването на дипломите на тези интелигентни деца.Това говори много лошо за тях и техните преподаватели.И все пак успех в бъдеще и да се научат, че документ се получава с букет цветя, с което изразяваш уважение към институцията и хората, които са те обучавали.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 20 Юни, 10:10

    # 9 Доста злоба!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete