Събота, 18 Май 2024, 11:07

Академик Иван Миланов стана почетен гражданин на Своге

8 Септември 2016, 00:01
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 2064 0


На своя тържествена сесия ОбС удостои академик професор д-р Иван Миланов със званието „Почетен гражданин на град Своге“.
Академик, проф. д-р  Иван Миланов, доктор на медицинските науки, който понастоящем е изпълнителен директор на Университетска болница „Свети Наум“ в град София, е роден на 13.10.1954 г. в град Стара Загора.
След завършване на висшето си образование във Висш медицински институт – град София започва своята лекарска практика като терапевт в Общинска болница – Своге, където работи в продължение на две години. След преминаване на работа в столицата, той в продължение на 33 години поддържа редовни професионални контакти с медицинските специалисти от нашия роден град. Оказал е изключително съдействие за запазването и развитието на здравеопазването в Община Своге.
Почетеният знак на град Своге, заедно с удостоверението за удостояване със званието, почетна значка и символичният ключ на града, бяха връчени на академик Миланов от заместник-кмета инж. Валентин Михайлов и предесдателят на ОбС Красимир Петков.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete