Четвъртък, 19 Септември 2024, 04:52

Александър Манолов е новият председател на ОбС гр. Своге

15 Февруари 2013, 17:29
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 3842 28


Председателят на групата съветници от БСП Александър Манолов е новият председател на ОбС гр. Своге. След като повече от месец местния парламент беше без избран председател, днес от групата на БСП внесоха свое предложение. Мотивите за това бяха създадения вакуум в работата на общинския съвет. "Г-н Манолов е бил вече председател, има необходимия опит и е време работата на всички нас да протича по нормалния си ред." - каза общинският съветник от БСП д-р Анелия Георгиева. Други номинации за поста не бяха направени. Гласуването, съгласно Правилника на ОбС, беше тайно. 
От присъстващите 18 общински съветници, право на глас упражниха 13. Резултатите от гласуването имаха следния вид: 11 гласа „за”, 1-„против” и една невалидна бюлетина.
„Време е разрушените връзки, между общинската администрация и съветниците, да бъдат възстановени. В това време на криза и в резултат на провежданата политика на национално ниво, всички сме наясно, че общините са изправени пред ситуацията да се оправят сами.” – каза след избирането му Александър Манолов. „Вярвам, че няма общински съветник, който да не иска най-доброто за жителите на община Своге. Ще направя всичко възможно, като Председател на ОбС, досегашните недостатъци в работата на съвета, да бъдат изчистени и да се улесни неговата работа.” – допълни той.
9 общински съветници гласуваха "за" и освобождаването на Христо Йовов от поста Заместник-председател на ОбС. На негово място, отново 9 общински съветници избраха Ерофим Гигов - общински съветник от ВМРО.
Промени бяха направени и в съставите на постоянните комисии към общинския съвет.

Очаквайте разширен материал от заседанието на ОбС, гр. Своге.

Източник: balkanec.bg

Коментари (28)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: емил 15 Февруари, 22:26

    герб бсп = внл

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: иво 16 Февруари, 08:43

    :D :D :D
    Г-н Манолов е бил вече председател, има необходимия опит и е време работата на всички нас да протича по нормалния си ред - ЕСТЕСТВЕНО като има такава КОАЛИЦИЯ "ГЕРБ - БСП" :D :D :D работата ще протича по НОРМАЛНИЯ СИ РЕД - няма как иначе

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: 22 18 Февруари, 14:54

    и как с 9 гласа е избран зам.председател - като общият брой общински съветници е 21, а половината на 21 ако е 9 - тогава да е честит НОВИЯТ ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛ - неграмотници, прочетете с колко гласа се избира зам. председател :lol:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Февруари, 15:03

    ami to togava nqma izbran zam.predsedatel - za6o sa napisali, 4e e izbran.... A ZA60 SA MAHNALI HR.JOVOV :?: TOA EFROIM GIGOV PO LI STAVA ILI PROSTO TAKA MOGE DA STANE ZAM.PREDSEDATEL TA DAGE I S 9 GLASA, MALEEEEEEEEEEEE SILNI STE

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: цветков 18 Февруари, 16:12

    йесссс беееееееее, Ефроим Президент :D :D :D

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: жоро 18 Февруари, 17:50

    http://www1.government.bg/ras/konkursi/index.html
    Община Своге обявява конкурси за длъжностите Секретар на община и Директор Дирекция ФСД. Защо не е спазен Закона за държавния служител и обявите не са публикувани на сайта на Общината.....или това е поредния фарс за замазване на очите :twisted: :twisted:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: 77 18 Февруари, 17:54

    eeeeeeeeeeee то Нещата са ясни - има си готови хора /или ще си останат тези, които са били до сега/. а пък този сайт не знам кой го поддържа, но нищо не се качва не него - толкова ли НИЩО не се случва в тази ОБЩИНААААААААА

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 18 Февруари, 20:07

    евалаааа - бсп герб то си пролича :D а за обявените длъжности - много ясно че ще са същите хора особено танцьорката - там ще е тя с ветеринарен техникум секретар на община Божеее Боже та не вземе да си тропка хорцето.......

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 18 Февруари, 20:32

    Tova istina li e novia kmet-Chencha i staria Ceka sa se venchali ! Gerb i bsp , a da ne zabraviame lider i predsedatela na dsb da im e chestito na grajdanite na obshtina Svoge!!!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 18 Февруари, 20:33

    Ei goliam moral goliamo neshto.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (73)
70% Complete
Не (248)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (112)
70% Complete