Петък, 26 Април 2024, 07:40

Александър Тодоров: Бяха ни разузнали, сезонът се решава в плейофите

11 Март 2013, 09:55
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1391 0


Балкан загуби от Рилски спортист в дербито на 19-ия кръг в Булсатком НБЛ, а старши-треньорът на ботевградчани Александър Тодоров каза, че съперникът е разузнал отбора му. Той добави пред TV+, че въпреки загубата, Балкан продължава да гони целите си - място в четворката на редовния сезон и максимално добро представяне в плейофите:

„Получи се оспорван мач, както и трябва между третия и четвъртия отбор в класирането. Една тройка на Миркович при равен резултат се оказа, че реши мача. За нас това беше много важен мач, тъй като евентуална победа можеше да ни остави на трето място. Предполагам ще се срещнем с Рилски спортист през май.

Работихме, за да спрем Миркович, Смит и Захариев и всичко се получи. Изненадаха ни и Дюпри вкара 17 точки, Ваклинов – 9. Това са точките през първото полувреме, когато те направиха предимство. Рилски е качествен отбор, бяха ни разузнали. Може би затова се получи и грозен мач - напрежението оказа влияние. Честитя на отбора на Рилски. Нормално, ние ще гоним нашите шансове и няма да спрем тук.

Трябва да си направим изводите, да се съсредоточим върху място в четворката и след това през май всичко възможно, за да стигнем максимално напред.

Въпреки че ние спечелихме първите два мача за сезона, Рилски играе добър баскетбол и го прави постоянно. Не гледайте мача срещу Галил Гилбоа. Неслучайно те са трети и вече са с две победи пред нас, но в крайна сметка сезонът се решава в плейофите.”

Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete