Събота, 20 Април 2024, 09:35

Александър Тодоров: Далеч сме от правия път

24 Март 2013, 10:47
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1440 0


Балкан получава 30 дни, в които да се подготви за плеойфите с днешната победа над Ямбол. Това заяви пред камерите на ТВ+ старши треньорът на тима Александър Тодоров след успеха над прекия съперник за четвъртото място в лигата:

"Далеч сме от правия път, въпреки че става дума за два много равностойни отбора, което се видя и днес. Ямбол са изключително качествени, независимо че имаха две поражение поред вкъщи, които може би бяха резултат на умората от Купата. За нас беше важно да спечелим и вече почти и на теория сме вече в четворката. Остават пет мача, където вече този натиск да печелим всеки мач, който го имаше от идването ми тук, вече не е толкова голям и сега можем да сложим акцент върху тренировките и някои тактически решение, за да бъдем готови за плейофите.

Ямбол ще е нашият съперник на плейофите, а се видя и днес, и на Купата и на първия мач там, че всеки си има своите шансове, въпреки че ще влезем с по-предно класиране от тях това няма да значи нищо. Ще трябва да си изработим евентуалното класиране на полуфинал. Сега говоря нещо теоретично и, което е за след повече от месец, но пак казвам, че за първи път след моето идване с тази победа получихме 30 дни, в които можем да наблегнем на много неща, които ни липсваха в нашата игра, което стана очевидно в последния месец."


Източник: http://bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete