Събота, 4 Май 2024, 05:20

Александър Тодоров и Павел Маринов ще вземат участие в "Ноа Далман Камп"

15 Декември 2014, 13:45
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2434 2


Старши треньорът на ботевградския баскетболен отбор, Александър Тодоров, ще се включи в лагера „Ноа Далман Камп” следващото лято. Той се организира от баскетболиста, който през миналия сезон стана любимец на ботевградската публика – Ноа Далман. За читателите на balkanec.bg Далман разказа, че в лагера ще се включат около 350-400 момичета и момчета на възраст от 10 до 18 години. „Всички са от Америка, но може в бъдеще да направя подобен лагер в Ботевград” – сподели той.
За първи път лагерът се провежда през 2011г. Далман организира 15 кампа в различни градове в Съединените щати, като централният тази година ще бъде в Университета Минесота в Минеаполис от 8 до 11 юни, като ще включва както тренировки, така и треньорски семинар. Треньори на децата, освен Александър Тодорв, ще бъдат още Свен Смайлагич (в момента играе в Словакия), Камерън Ръндалс (американец, в момента играе в Украйна), Джамар Дигс (Кипър), Дъг Плъмб (Румъния), Велислав Гълъбов (България), Джъстин Стормс (Финландия) и Кейд Дейвис, с който Далман играе в МЗТ Скопие под ръководството на Тодоров, а в момента играе в Гърция. Ноа Далман сподели пред наш репортер, че се надява към това съзвездие да се присъедини и капитанът на БК "Балкан" Павел Маринов, с когото вече са разговаряли.
Специален гост на кампа ще бъде дядото на Ноа – Джон Кундла, който е 5-кратен шампион на NBA като треньор на Лейкърс, по времето когато носи името Минеаполис Лейкърс.

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete