Петък, 3 Май 2024, 10:51

Александър Тодоров: Победихме отбор-фактор в първенството, искам да играем по-добра защита

2 Ноември 2013, 21:20
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 906 1


Старши-треньорът на Балкан Александър Тодоров каза след победата на отбора си над Рилски спортист като гост, че нямаше да е заслужено ботевградчани да загубят мача. Той добави, че Балкан е победим силен отбор, който ще бъде фактор в първенството и пожела на днешния си съперник успех в ЕвроЧалъндж:
 
„След загубата от Левски вкъщи днешният не беше точно ключов, защото има още 26 от първенството, но беше хубаво да се върнем там, където смятам, че ни е мястото. Получи се добър мач за нас, имахме контрол 38 минути и 55 секунди от времето. Въпреки това имахме шанс да загубим, защото те при една точка разлика два пъти изпуснаха отворени стрелби. Щеше да бъде незаслужено, ако загубим.
 
Победихме един силен отбор с добра селекция и който ще бъде фактор в първенството. Може би сме в по-добра състезателна форма от тях. Това, което искам, е да продължим да играем по същия начин, но с по-добра защита, защото 82 получени точки не ме правят щастлив. Пожелавам успех на Рилски спортист в ЕвроЧалъндж. Ще е прекалено оптимистично да им пожелаем шест победи, но поне на три мисля, че и те самите ще бъдат доволни. Мисля, че ще намерят сили да превъзмогнат този мач и още във вторник да излязат във форма."


Източник: http://bgbasket.com

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete