Неделя, 28 Април 2024, 14:27

Александър Тодоров: Познаваме се много добре и не можем да се изненадаме

25 Април 2014, 12:12
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 855 1


Балкан срещу Левски е първият полуфинал в ЕВРОХОЛД Балканска лига. Ето думите на старши треньорът на ботевградчани Александър Тодоров на официалната пресконференция преди началото на Файнъл 4:
"За мен е удоволствие да бъда тук, тъй като това е първият Файнъл 4, в който участва Балкан. За клуба това е второ участие в турнира, но при първото взе само една победа. До момента този сезон имаме 11 победи. За мен лично това е втори Файнъл 4 и наистина се надявам той да бъде толкова успешен, колкото и първият.
За да се случи това, трябва първо да победим изключително добър отбор в полуфинала. Това ще бъди шести мач помежду ни през сезона. Това са два отбора, които се познават много добре и не могат да се изненадат много. Надявам се обаче, че ние ще направим добро шоу за всички. Надявам се, че всеки, който ще дойде на мача ще може да види добър баскетбол и приятно забавление. А ние двамата треньори също можем да покажем добро забавление от време на време."


Източник: BGbasket.com

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: гост 25 Април, 19:25

    Разбира се, че няма с какво да ги изненадаш! Водиш цял мач, 15т. преди последната четвърт и губиш! Нищо ново под слънцето! Просто не можеш да водиш отбора, особено когато трябва да внесеш спокойствие и да се доиграе мача!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete