Събота, 4 Май 2024, 05:49

Александър Тодоров с изявление към баскетболната общественост

23 Февруари 2015, 10:35
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2572 4


Старши-треньорът на БК Балкан излезе с изявление, в което се обърна към всички, които се вълнуват от баскетбола в Ботевград. Ето какво казва той:

Мой дълг е да уведомя баскетболната общественост, че от днес (23 февруари) няма да бъда в състояние да продължа да водя Балкан. Винаги съм мислел, че баскетболът е най-важното нещо в моя живот. Здравословните проблеми, с които се боря от година насам, обаче ми дадоха да разбера, че по-ценно от здравето, няма.
Считано от днес, излизам в болничен и преустановявам всякакви служебни ангажименти. Това ще продължи до тогава, докато дойде ден, в който отново ще се чувствам и ще бъда 100% здрав и готов за нови предизвикателства.
Благодаря от сърце на президента на Балкан Георги Георгиев и на изпълнителния директор на клуба Цветан Луканов за безрезервната подкрепа, която ми оказваха в последните 30 месеца в Ботевград и за чисто човешкото разбиране, което получавам от тях страна.
Благодарност към играчите ми, които трябваше да минат, заедно с мен през тези трудни периоди. Благодарност и към истинските фенове на Балкан, която представляват същинската сила на нашия клуб. От цялата си душа желаех снимката на този Балкан да стои в старата зала, редом до останалите шампионски отбори, с които Ботевград се гордее. Нещо повече. Продължавам да вярвам, че тази генерация, с или без мен като треньор, има големи шансове да спечели шампионската титла този сезон.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (211)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete