Събота, 4 Май 2024, 14:40

Александър Тодоров: В края мачът със Спартак приличаше на финален плейоф

22 Април 2013, 08:52
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1162 0


Треньорът на Балкан Александър Тодоров отдаде загубата на своя тим от Спартак със 74-78 най-вече на това, че тимът вече си осигури третото място в края на редовния сезон. Според него, за подценяване е изключено да се говори.
“Очакванията ми за този мач се потвърдиха. Спартак е единствият отбор, който завършва годината срещу нас с положителен баланс. Най-хубавото от всичко бе, че този двубой не бе решаващ за класирането, защото трябваше да дойдем в Плевен с ясна идея, че трябва да победим на всяка цена. Първата част вкарахме само 5 точки. Това определено бе основната причина за загубата. Не искам да говоря за подценяване. Искахме да приключим сезона със 7 поредни победи. Едно е чувството, когато влизаш в плейофи с такава серия, друго е като влизаш след поражение. Не успяхме да се поздравим с победа, а накрая се получи мач като финален плейоф.“
“Остават ни 9 дни до първия плейофен мач и трябва да се фокусираме върху него. Ние вървим крачка по крачка напред. Победите срещу Лукойл и тези, които извоювахме в третото завъртане няма да се запомнят, ако ние не се представим добре в плейофите. Целта ни е да преминем четвъртфиналите. По начина, по който изглеждат нещата, ако не стане чудо в Самоков в сряда, Черно море ще е нашия съперник на четвъртфиналите. Това е един отбор, срещу който имаме три чисти победи през сезона. Двата мача, които ги водех като треньор във Варна, победихме много трудно, а в Ботевград нещата също не се развиха по план. Това обаче няма да ни подведе, ние знаем, че задачата ни никак няма да е лека”, заяви наставникът на ботевградчани.


Източник: http://www.bgbasket.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete