Понеделник, 29 Април 2024, 18:43

Александър Везенков: Баща ми е боец, сега е мой ред да го подкрепя

28 Януари 2013, 18:01
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 4972 0


Талантливият ни баскетболист Александър Везенков, който остана на трето място в класацията за най-добър млад спортист за 2012-а година коментира, че наградата го амбицира и я посвещава на родителите си.

„Тази награда от една страна е отличие за моята работа, но и мотивация занапред. Все още реално не съм постигнал нищо и това само може да ме амбицира. Наградата ме мотивира да работя още много, за да постигна моята цел. Искам да посветя тази награда на моите родители и да им благодаря”, споделя пред специализирания сайт viasport.bg младежкият ни национал, който в момента е играч на гръцкия Арис Солун.

Везенков-младши коментира и новото предизвикателство пред баща му Сашо Везенков, който вече ще съвместява постовете спортен директор и старши треньор на ЛукОйл Академик. „Да бъде треньор бе мечта на моя баща Сашо Везенков. Той винаги е до мен и ме подкрепя, сега е мой ред да го направя. Той ще се справи и аз съм сигурен в това, а аз съм до него, за да му помогна, както мога. Той винаги е бил боец и затова толкова години е на върха. Трябва много търпение, за да успееш. Моят баща знае, че съм до него за всичко, а от моя страна аз ще се стремя да си свърша работата, за да сбъдна неговата мечта”, казва още Александър Везенков.

Източник: http://gong.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (57)
70% Complete