Понеделник, 29 Април 2024, 01:23

Александър Везенков е в списъка с номинираните в класацията за най-добър млад спортист

24 Декември 2012, 18:25
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 3685 0


След подаването на първите анкетни карти от спортните журналисти се очертаха двама фаворити за приза на Viasport.bg за Най-добър млад спортист на България за годината.

Минимална разлика разделя за момента биатлонистката Ния Димитрова и боксьора Благой Найденов. Вотът продължава до 6 януари 2013 г., а церемонията по награждаването ще се състои на 16 януари 2013 г. в Кемпински хотел Зографски в София. Всички от Златната десетка ще получат награди от ТЕСИ ООД и МФВС. Ще има и специални подаръци от „Евроинс” и "Еврофутбол".

Прави впечатление големият списък на получилите точки при гласуването млади таланти от цяла България, което може само да ни радва.

Дали Благой ще продължи тенденцията боксьори да печелят анкетите на 2012-а, както бе при Спортист на годината или пък Ния ще наложи нова – зимните спортове да триумфират в класацията при младите, или пък някой друг ще се намеси в спора за №1, предстои да се реши през следващите дни. Припомняме ви, че първата анкета, проведена през 2011 г., бе спечелена от ски-скачача Владимир Зографски.

Александър Везенков (17 г., баскетбол) - трети в индивидуалната класация от ЕП за юноши до 18 г., участва и в националния тим до 20 г. на ЕП в София, играе за мъжкия Арис (Гър)

Източник: Viasport.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete