Неделя, 8 Септември 2024, 02:47

Александър Везенков: "В момента мога да кажа, че съм играч на "Торонто Раптърс".

1 Юли, 12:02
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 922 0


Българският баскетболист Александър Везенков вече е част от "Торонто Раптърс" след сделка с бившия му тим "Сакраменто Кингс". Везенков заяви, че тепърва предстои да се срещне с новия си отбор, за да обсъди бъдещите им намерения и неговата роля в отбора.

"В момента мога да кажа, че съм играч на "Торонто Раптърс". Тепърва предстои да говоря с тях, да разбера те какво искат, техните намерения какви са, оттам нататък ще видим. Лятото е дълго и единственото, което ме интересува, е аз да съм здрав", сподели Везенков на детски лагер на НСА.

Везенков коментира и решението си да напусне Европа за НБА: "Кой отказва на НБА?" Той изрази радостта си от интереса на клубове от Евролигата, но подчерта, че основният му фокус в момента е здравето и подготовката за новия сезон. "Фокусирал съм се много върху себе си, за да мога да започна сезона на 100 процента. Не искам да коментирам повече," добави той.

Александър Везенков подчерта, че основната му цел е да бъде здрав и да се подготви добре за предстоящия сезон. Той е наясно, че предстоят важни разговори с "Торонто Раптърс" и че бъдещето му в отбора ще зависи от тези дискусии. Везенков остава позитивен и мотивиран за новото предизвикателство в НБА.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete