От септември популярната двойка телевизионни водещи Анна Цолова и Виктор Николаев вече ще бъде част от семейството на Нова телевизия.

Един от най-успешните тандеми от малкия екран ще води ново публицистично предаване в ефира на медията.

Това съобщиха официално от "Нова броудкастинг груп" (Nova Broadcasting Group).

От Би Ти Ви пък съобщиха:

"Днес екипът  с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!"

Анна Цолова е родена на 17 април 1975 г. в град Плевен. Завършила е "Българска филология” във Великотърновския университет през 1998 г. За първи път почувствала магията на телевизията в кабелната телевизия "Канал 3" като криминален репортер и водеща на новини.

В свободното си време гледа телевизия и чете. Обича френската литература от средата на миналия век (Борис Виан, Сартър, Жан Жьоне). Харесва старите български филми. Начинът й да се успокоява е шофирането и излежаването.

Виктор Николаев е роден на 15 декември 1979 г. в Разград. Завършил е журналистика в СУ "Климент Охридски". Започва журналистическата си кариера през 90-те.