Четвъртък, 9 Май 2024, 03:03

Ацо Тодоров: Ако Станимир толкова обича "Балкан"- да се върне, аз ще си тръгна

1 Декември 2014, 16:00
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1668 8


Треньорът на Балкан Александър Тодоров не изчака много и отговори на национала Станимир Маринов. Преди няколко дни гардът на Левски заяви, че си е тръгнал от Ботевград именно заради македонския специалист, като и до днес баскетболистът води съдебни спорове с Балкан. Тодоров е готов да си тръгне от Ботевград, за да може Маринов да докаже любовта си към отбора, съобщава в днешния си брой “7 дни Спорт”.

"Моето интелектуално ниво не ми позволява да падам на нивото на неговото изказване, което е базирано само на приказки и клюки. Затова говоря само с факти. Не мога да допусна хора като него, които не знаят кой е Винету, да накърняват името и престижа ми. Той няма нито една шампионска титла и е със само една победа в почти 15 международни мача в последните месеци. Затова давам едно предложение. Aко наистина толкова обича Балкан и си е тръгнал заради мен, да се върне, ако нещата в Левски не се оправят. В деня, в който сложи подпис под договор с Балкан, аз ще си тръгна. Ако не приеме това, всички ще разберат, че той е просто инструмент в ръцете на хора, които нападат ръководството на отбора", заяви македонският специалист.

Фактите, подкрепящи тезата на Александър Тодоров:

Факт 1: Станимир Маринов подава иск за разтрогване на договора си с Балкан на 9 юли. Ако аз съм причината той да иска да си тръгне, е логично аз да съм в отбора на 9 юли. А аз водих първи разговор с изпълнителния директор Цветан Луканов на моя рожден ден - 17 юли, и си уговорихме среща. Видяхме се и на 21 юли взехме решение да се върна. Как Станимир Маринов е знаел още в началото на юли, че ще се върна в Балкан, а ние сме го разбрали дни след това?



Факт 2: В интервюто си признава, че е направил дисциплинарно нарушение на вътрешния правилник, а в съдебния иск казва, че е глобен безпричинно и заради това твърдение лигата му дава картотека. Ще вземе ли сега лигата мерки след като той си признава, че лъже в иска?



Факт 3: Когато имаш да играеш пети мач в полуфинала с Левски, мач, който чакаме цяла година, знаеш, че ще играеш 35 минути заради контузии в отбора, ако знаеш, че ни докарват съдии от Гърция, ако знаеш, че цял град чака този мач от много години, нормално ли е да тръгнеш за София, без значение дали заради приятели, казино или дискотека? Означава ли този отбор нещо за него, или не му пука за нищо освен за собственото удоволствие.

Факт 4: Ако е бил толкова обиден, защо искаше среща с мен чрез трети хора през август. Не приех тази среща, защото смятах, че той трябва първо да се оправи с хората, които е обидил.



Източник: в-к "7 дни Спорт"

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Декември, 16:29

    Точно така Ацо и ние сме на това мнение,някой го е научил какво да говори и да се опита да ни замазва очите ! Тогавашната му приятелка,както той се изразява не му е член от семейството да се оправдава с нея! И АЦО ВНИМАВАЙ ДА НЕ МИ ОБИДИШ СЕГАШНАТА ,БИВШАТА И БЪДЕЩАТА МИ ПРИЯТЕЛКА,КАКТО И КУЧЕТО МИ,ЧЕ НЯМА ДА ИДВАМ НА МАЧОВЕ :lol: :lol: :lol: !

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: до мАце Тодорoff 1 Декември, 16:48

    Аценце, това е добро предложение. По наш'те земи му казват " с един удар два заека" - хем ще си върнем Стамбата, хем ще се отървем от теб. Но едва ли Луканката има бизнес интерес от тази сделка и затова не вярвам да се навие ( не че и на него не му е писнало от тебе , но ... ) ... В града се носят приказки, че вече и Чарли е започнал да те "храни", а вчера даже те е пратил да тренираш в салона на гимназията :)

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: anketa 1 Декември, 17:17

    В другия сайт вече тече допитване зад кой заставате в конфликта межу Станимир Маринов и Александър Тодоров. Може и тук да се проверим :)

    ЗА Стамбата, ПРОТИВ ТодорOFF

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 1 Декември, 20:04

    aide atso pali gumite za romaniq

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 1 Декември, 20:11

    За мен, македонец и циганин , голям спортист няма!!!!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: N5 Ivajlo Marinov BOX,-ISMAIL MUSTAFOV...4el li si ??? Ili NE MOGE6??? 1 Декември, 22:25


  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 2 Декември, 11:01

    аз съм протиф тодороф

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 2 Декември, 20:56

    аз съм за ацо, той ще изкара отбора на върха, дори и без станимир

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (227)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (131)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (66)
70% Complete