Петък, 19 Април 2024, 20:40

Ацо Тодоров: За мен това е неуспех, ако бяхме били, щяхме да спечелим финала

19 Май 2013, 09:45
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 966 0


Старши треньорът на Балкан Ботевград Александър Тодоров заяви, че няма как да е доволен, след загубата от Левски в петия решителен мач от плейофите в НБЛ. Той бе категоричен, че не харесва мачовете за третото място, и никой не помни бронзовите медалисти.

Катастрофално първо полувреме, изпуснахме леко преднина от седем точки, като оставахме сами и пропускахме. Съжалявам, защото съм сигурен, че ако днес бяхме били Левски, щяхме да спечелим много по-леко на финала,“ уверено сподели Тодоров след Мач №5.

Балкан направи страхотен обрат от минус 21 точки, до плюс седем, но малко не му стигна накрая:„Казах им на полувремето, че ние трябва да играем със сърце, с жар, а не Левски. Ние излязохме, все едно ние сме Левски, а те Балкан. Второто полувреме ние се хвърляхме. Това е баскетболът. Паднахме в една серия, в която на точкова разлика ние сме на плюс, но на плейоф се броят победите. Поздравявам Левски и Тити Папазов и им желая успех във финала. Поздравявам и момчетата си, защото те най-много заслужават. Поздравявам и агитката и всички фенове, които ни подкрепят. Аз лично поемам отговорността за този неуспех, защото аз това го отчитам като неуспех за себе си.“

Защо да са успех за нас, някой ще ги помни ли?! Не вярвам. Тук щеше да е успех. Има хора, които повече се радват от мен на този бронз,“ завърши Тодоров за предстоящата серия за третото място.

Източник: http://gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete