Четвъртък, 2 Май 2024, 05:28

Автошкола Василеви се включи в тазгодишното издание на Tuning Show 2016

14 Юни 2016, 19:38
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2510 0


Събитието се проведе на 11 и 12 юни в Интер Експо център и събра над 10 000 души. Всички посетители на „щанда“ на Автошкола Василеви получиха ваучер за 10 % отстъпка за избрана от тях услуга от всичко което предлага школата: шофьорски курсове за всички категории – А, А1, А2, B, В1, В+Е, С, С+Е, D; Психо тест; курсове за Превоз на опасни товари / ADR, Професионална компетентност, Възстановяване на контролни точки и др.

Екипът на Василеви представи и кампанията „Мисия Безопасност“, която започна на 04 юни и всяка събота в учебните центрове на Василеви предоставя възможност да бъде посещавано безплатно обучение за опресняване и актуализиране на знанията за пътна безопасност. Голяма част от посетителите поставиха алко очилата на автошколата, които симулират усещането при състояние, в което дрегера отчита 1, 2 промила. По забавен начин припомнихме колко е важно да бъдеш отговорен на пътя и че е важно и полезно да бъдеш информиран за новите правила в най- често променяния закон – ЗДвП.

Освен като изложители в двудневният спектакъл на красиви и мощни автомобили и уникални пилотски изпълнения, Автошкола Василеви връчи специална награда в конкурса Мис Тунинг 2016. Момичето, което беше избрано да получи като награда шофьорски курс за категория „В“ се казва Инес и е от Перник.

Източник: http://vasilevi.com/

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete