Четвъртък, 16 Май 2024, 18:22

Азис в криза: купи кола за 500 000 лв.

29 Януари 2022, 09:14
(1) (1)
Костинброд - Новини
Прочетена: 2839 0


Азис се изфука в социалните мрежи не с една, а с две нови придобивки - кола за 500 бона и усмивка за малко над 20 бона.
Първата придобивка е мощно черно возило, дело на германския инженерен ум, а втората е с естетични промени в ченето.
От снимка, която качи в профила си в Инстаграм, става ясно, че звездата обикаля софийските улици с мощен черен джип. Возилото е изключително луксозно и популярно сред елита у нас, а стойността му варира от 250 до над 500 хиляди лева и зависи от изпълнението. Запознати твърдят, че колата на звездата е от най-скъпите варианти за модела, тъй като на снимката издайнически се виждат червените предпазни колани - символ на специалното изпълнение на колата. Известен факт е, че Азис е любител на бързите и мощни коли, вдигащи високи скорости и създаващи усещане за луксозен живот.
Освен с тази нова „мъжка играчка“ звездата на попфолка се похвали и с нова сияйна усмивка. А под поста в мрежата написа: „Загадъчната и красива бяла усмивка отваря всички врати“. После става ясно, че си е направил дентални процедури за избелване на зъбите в столична клиника. А това се оценява на над 20 бона.
Освен със страстта си по бързите коли изпълнителят на „Напипай го“ е популярен и с ексцентричната си визия, с която обича да експериментира. Наскоро певецът се похвали с нови, по-малки уши. В мрежата се радва на одобрението на феновете си, които го подкрепят в непрекъснатите му опити за трансформация. Последното амплоа на певеца е в стил мачо, а заради него звездата на попфолка преди време сподели, че се е подложил на хормонална терапия.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (244)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete